• 瀏覽: 136,997
  • 回覆: 7
  • 追帖: 10
+93
引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-22 06:20 AM 發表
修例風波衝突蔓延至元朗,昨晚(21日)有一批元朗守護者「白衫」在區內遊行後,突然湧向元朗港鐵站一帶,向身穿黑衣的示威者甚

9955779 9955780

其實我真係好有興趣想知道我地尊貴嘅立法會議員林卓庭同新聞王子柳進肛……呀,sorry ,係柳俊光先啱,佢地打電話報警時係點講嘅呢?點會好意思叫得出口啱啱先俾佢侮辱完,佢口中嘅「黑警」嚟救佢呢?

會唔會係咁呢 ...
三白眼有句好搞笑,指住啲白衫英雄:「你班仆街夠薑唔好走!」點知白衫英雄真係唔走,三白眼佢自己夾住尾巴走~

引用:
原帖由 samndean 於 2019-7-22 06:50 AM 發表

本來匿咗上車人地都唔追,係D仆街又落返去撩人,先上嚟打柒佢地
三白眼今日好開心,終於求仁得仁

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-22 06:54 AM 發表

係,跟著仲有句警察已經嚟緊㗎嘞,拉晒你班仆街 !

點知D警察又要檢查下自己隊人有無人皮膚比較黑,表情黑口黑面嘅又唔敢放佢出去做嘢,家下咁嘅環境仲要係尊貴嘅林議員報警喎,緊係要成隊都係「白警」先敢出發啦,去到門口又要查下警例同港鐵法例佢地警察有無權入去做嘢㗎,唔係轉頭又俾人圍喎……

好遺憾地……查清楚之得嚟,尊貴嘅林議員已經由六呎四變 ...
三白眼有句....天下為攻天下為攻三白眼...讓佢夢想成真吧!

引用:
原帖由 kenkit1995 於 2019-7-22 09:13 AM 發表

我181高有冇六呎?
6呎=182.88公分

引用:
原帖由 過街老鼠犯民畜 於 2019-7-22 10:00 AM 發表
點解唔係爆頭?
用藤條做平亂乞衣暴徒工具...點會爆頭

引用:
原帖由 夜來人 於 2019-7-22 10:01 AM 發表
呢個專貴耳員叫人打鳩佢
咁能佢周星星套戲🤣🤣🤣
撩人者賤,打死無怨....即時諗起九品芝麻官:[我鐘意跳出又跳入啊,打我丫笨]

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-7-22 11:25 AM 發表

咁好笑...有無片睇?
有片有真相

https://www.facebook.com/Anti.OCLP928/videos/875219189480575?s=1498768347&v=e&sfns=mo

引用:
原帖由 qqkits 於 2019-7-22 11:41 AM 發表
警黑一家親
元朗一向和諧安寧,有乞衣暴徒專登走入去搞事破壞人地家園又話起人祖墳,元朗居民同正義人士好合理地又無磚頭,又無鐵通,元朗居民用藤條做平亂乞衣暴徒工具...真係手無寸鐵呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]