• 瀏覽: 137,116
  • 回覆: 1,342
  • 追帖: 10
+93
乞兒人再敗走元朗,班垃圾有本事要隻揪,竟然要保護,太示弱了🤣🤣

有事就警察,無事就黑警,你地玩晒啦

引用:
原帖由 samndean 於 2019-7-22 06:50 AM 發表

本來匿咗上車人地都唔追,係D仆街又落返去撩人,先上嚟打柒佢地
上咗車架車唔開,先搞笑。

入元朗挑機x人老母叫白衣人打你然後話人地打你,係咪有精神分裂呀

你自己叫人唔好走等差人拉,
又鬧人仆街 ,仲有條8婆係咁屌人老母叫人入嚟打我吖,咁人地咪滿足你地囉,做乜走啫元朗手足真英雄

乜得你哋咁賤 人哋一早响晒口話開波 你啲儍仔仲山長水遠坐車入去俾人打

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-22 06:54 AM 發表

係,跟著仲有句警察已經嚟緊㗎嘞,拉晒你班仆街 !

點知D警察又要檢查下自己隊人有無人皮膚比較黑,表情黑口黑面嘅又唔敢放佢出去做嘢,家下咁嘅環境仲要係尊貴嘅林議員報警喎,緊係要成隊都係「白警」先敢出發啦,去到門口又要查下警例同港鐵法例佢地警察有無權入去做嘢㗎,唔係轉頭又俾人圍喎……

好遺憾地……查清楚之得嚟,尊貴嘅林議員已經由六呎四變 ...
有個叔父死咗,林議員呢鋪去到邊都驚到震。

DLS,要保護就警察,示威時就黑警

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-22 06:20 AM 發表
修例風波衝突蔓延至元朗,昨晚(21日)有一批元朗守護者「白衫」在區內遊行後,突然湧向元朗港鐵站一帶,向身穿黑衣的示威者甚

9955779 9955780

其實我真係好有興趣想知道我地尊貴嘅立法會議員林卓庭同新聞王子柳進肛……呀,sorry ,係柳俊光先啱,佢地打電話報警時係點講嘅呢?點會好意思叫得出口啱啱先俾佢侮辱完,佢口中嘅「黑警」嚟救佢呢?

會唔會係咁呢?

林卓庭:「喂,999呀 ...
一個遊行示威,一持械毆打,傻都識分啦

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-22 06:33 AM 發表
 經過今次事件,起碼可以比果班暴徒知到, 唔好再入元朗搞事, 尤其是搞埋啲含膿牆, 真係好反感。💪💪💪
唔會!
應該會班齊馬再去!有戲睇

又係泛民(林卓庭)帶住班喪屍搞事,撩事鬥非!

點解老遠走入元朗挑釁元朗居民?又拉消防喉用水噴人,又用滅火筒噴人?

https://www.facebook.com/Anti.OC ... amp;v=e&sfns=mo

今日很開心你個杏家產仆街有今日。

先撩者賤!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-7-22 06:24 AM 發表
自己挑釁人在先, 唔夠打又要黑警保護了咩 ? 

乜都係警察唔 arm , 你玩晒啦. 

警察無權入港鐵嫁喎, 唔係咩 ? 
你真係挑你老尾咩,見唔見到沖入車箱,無差別周圍打人啊

有事就報警,冇事就黑警!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]