• 瀏覽: 137,004
  • 回覆: 1,342
  • 追帖: 10
+93
我今次唔投訴你啦...this gives me a hard laugh

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-7-22 06:24 AM 發表
自己挑釁人在先, 唔夠打又要黑警保護了咩 ?

乜都係警察唔 arm , 你玩晒啦.

警察無權入港鐵嫁喎, 唔係咩 ?  
警察要先搞清楚地契可唔可以入內,私人地方?公眾地方?防暴警察可唔可以入?自己身上有無號碼,根據犯民指引,好多嘢要check

首先要搞清楚,香港警察並唔係便利店,唔會總有一個在左近

叫人入黎打9自己

https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=503290509&ptid=28385050&page=1&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

大家睇片,唔好又比毒媒老作.
林卓廷佢地果邊既人噴水,導致有一名大肚婆跣腳倒地,鞋都甩埋!」

原來是林白眼挑釁搞事!

傻仔

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-7-22 06:39 AM 發表

三白眼有句好搞笑,指住啲白衫英雄:「你班仆街夠薑唔好走!」點知白衫英雄真係唔走,三白眼佢自己夾住尾巴走~
本來匿咗上車人地都唔追,係D仆街又落返去撩人,先上嚟打柒佢地

三白入元朗叫雞咩,抵死。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-7-22 06:39 AM 發表

三白眼有句好搞笑,指住啲白衫英雄:「你班仆街夠薑唔好走!」點知白衫英雄真係唔走,三白眼佢自己夾住尾巴走~
係,跟著仲有句警察已經嚟緊㗎嘞,拉晒你班仆街 !

點知D警察又要檢查下自己隊人有無人皮膚比較黑,表情黑口黑面嘅又唔敢放佢出去做嘢,家下咁嘅環境仲要係尊貴嘅林議員報警喎,緊係要成隊都係「白警」先敢出發啦,去到門口又要查下警例同港鐵法例佢地警察有無權入去做嘢㗎,唔係轉頭又俾人圍喎……

好遺憾地……查清楚之得嚟,尊貴嘅林議員已經由六呎四變咗六呎半,個頭俾鄉紳仆到起咗兩個yoho 實用單位,個口好似中咗打狗棒咁成口血,三白眼打到全反白 ……

真係好撚好笑呀仆你個街 !

引用:
原帖由 samndean 於 2019-7-22 06:50 AM 發表

本來匿咗上車人地都唔追,係D仆街又落返去撩人,先上嚟打柒佢地
三白眼今日好開心,終於求仁得仁

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-7-22 06:55 AM 發表

三白眼今日好開心,終於求仁得仁
你估佢想咩,篤灰單野驚俾連登仔圍,咪唯有出嚟頂幾野囉

三白眼盡快交出傷害元朗市民影片,指出行兇黑衣暴徒。

引用:
原帖由 hoishui 於 2019-7-22 06:47 AM 發表
https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=503290509&ptid=28385050&page=1&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

大家睇片,唔好又比毒媒老作.
林卓廷佢地果邊既人噴水,導致有一名大肚婆跣腳倒地,鞋都甩埋!」

原來是林白眼挑釁 ...
原來係咁,佢地仲屈係白衫人做,睇咗佢呢張相,我先至知咩叫「含血噴人」

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-22 06:20 發表
修例風波衝突蔓延至元朗,昨晚(21日)有一批元朗守護者「白衫」在區內遊行後,突然湧向元朗港鐵站一帶,向身穿黑衣的示威者甚

9955779 9955780

其實我真係好有興趣想知道我地尊貴嘅立法會議員林卓庭同新聞王子柳進肛……呀,sorry ,係柳俊光先啱,佢地打電話報警時係點講嘅呢?點會好意思叫得出口啱啱先俾佢侮辱完,佢口中嘅「黑警」嚟救佢呢?

會唔會係咁呢 ...

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-22 06:54 AM 發表

係,跟著仲有句警察已經嚟緊㗎嘞,拉晒你班仆街 !

點知D警察又要檢查下自己隊人有無人皮膚比較黑,表情黑口黑面嘅又唔敢放佢出去做嘢,家下咁嘅環境仲要係尊貴嘅林議員報警喎,緊係要成隊都係「白警」先敢出發啦,去到門口又要查下警例同港鐵法例佢地警察有無權入去做嘢㗎,唔係轉頭又俾人圍喎……

好遺憾地……查清楚之得嚟,尊貴嘅林議員已經由六呎四變 ...
三白眼有句....天下為攻天下為攻三白眼...讓佢夢想成真吧!

班友都幾搞笑,相信當初白衫只係諗住用藤條教育下佢地,點知班友把臭口唔生性吊人老母又叫人入去打7佢地,乘佢地貴言俾人打到變鴻運當頭,後尾警察到咗保護你地又吊人遲到吊走人,仲好似想郁啲警察咁,好啦警察怕咗你地撤退之後你地班友又驚過,再之後又吊警察失職,其實你地想點?係咪有病?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]