• 瀏覽: 92,030
  • 回覆: 300
  • 追帖: 13
+13
引用:
原帖由 鄉英機 於 2019-7-22 07:02 AM 發表
似係白衫暴徒唔俾人出閘在先噃
夠膽出閘先得架 出左 實入得返架?

挑你班乞衣暴徒, 唔係住元朗就專登走入元挑機, 抵俾人打, 杏加橙.....

引用:
原帖由 萬家粗野的神童 於 2019-7-22 05:22 AM 發表
我兩邊到幫唔到手.太混亂,唔知邊個X邊個先,但點到好,暴力係唔arm
要攪清楚係邊個先引發暴力事件先!始作俑者係黑衫口罩嗰班!

黑衣人四出搞立法會,警察局,政府部門,商場,中聯辦,造炸彈,已經不再理性。依家發展去到社區,林議員功不可沒。

真7原來係黑衣人噴水

三白眼命格主死於非命....

抵撚死
打得班仆街唔夠飽
差人係嚟緊
不過俾你班黑衣暴徒封晒路
要行路嚟邊有咁快到
元朗兄弟好野:handshake

明明係條女係叫佢地入黎, 人地入晒黎圍佢, 佢應該得償所願啦

引用:
原帖由 VoLTE 於 2019-7-22 04:05 AM 發表
https://www.facebook.com/Anti.OCLP928/videos/875219189480575?s=1498768347&v=e&sfns=mo

大家睇片,唔好又比毒媒老作.
林卓廷佢地果邊既人噴水,導致有一名大肚婆跣腳倒地,鞋都甩埋!

大家快D睇唔係又比記者亂寫,但片中不停屌人既女士懷疑係記者真係比人打,真係大快人心

呢段片TVB ...
根本成件事,都係啲垃圾議員帶頭同啲暴徒想欺壓元朗居民,又帶遮,鐵支,攞水喉噴水,又粗口挑撥

引用:
原帖由 VoLTE 於 2019-7-22 04:08 AM 發表
相中大肚婆好可能係跣腳倒地,鞋都甩埋.好明顯係有人用液體噴人整濕地下導致意外!
又無人影到大肚婆比人打,又係毒果老作增加其他人既憤怒.如果真係大肚婆比人打就下體出血啦,唔係甩鞋咁簡單啦

...
啲水咪話係黑衫暴徒噴到一地都係囉

引用:
原帖由 zamora 於 2019-7-22 07:53 AM 發表
挑你班乞衣暴徒, 唔係住元朗就專登走入元挑機, 抵俾人打, 杏加橙.....
無見過好似你地班撲街咁能無恥。shame on you. 

而家係咪以暴易暴時代?

林卓廷 over 了 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]