• 瀏覽: 92,034
  • 回覆: 300
  • 追帖: 13
+13
引用:
原帖由 VoLTE 於 2019-7-22 04:05 AM 發表
https://www.facebook.com/Anti.OC ... amp;v=e&sfns=mo

大家睇片,唔好又比毒媒老作.
林卓廷佢地果邊既人噴水,導致有一名大肚婆跣腳倒地,鞋都甩埋!

大家快D睇唔係又比記者亂寫,但片中不停屌人既女士懷疑係記者真係比人打,真係大快人心

呢段片TVB ...

打得好,元朗人好型,good

還原真相

有事差佬 無事挑機 on 9 仔行為 呢D叫小懲大戒
又要搞事 又要人保護 打差佬咁過癮丫嘛

三白眼盡快交出傷害元朗市民影片,指出行兇黑衣暴徒。

呢條友以為自己大L哂,呢一個月領導港獨暴動。

引用:
原帖由 unico 於 2019-7-22 06:43 AM 發表
衝擊中聯辦示威者是無腦低智,要知道香港三大地方絕不能衝擊,解放軍地方、中聯辦、一地兩檢中方地方,要知後果嚴重,塗污國徽內地人看到嚴重過衝擊立會千倍,共產黨對國旗國徽塗污必定覺得是大侮辱,已超越他們低線,示威者呢次大錯,元朗明顯是有人策惑打人,自己用暴力不論是否示威黑衣或普通市民穿黑衣都打,無政府狀態自覺得啱就自已執法,政府高官藍絲們想想這樣可以解決問題嗎?示威者你們技倆只是到此應停一停想一想下一步 ...
呢班人已經失控 唔見棺材唔流眼淚 下一步可能騎劫軍營 搶武器 爭取獨立 佢地見獵心喜

似係白衫暴徒唔俾人出閘在先噃

引用:
原帖由 VoLTE 於 2019-7-22 04:05 AM 發表
https://www.facebook.com/Anti.OCLP928/videos/875219189480575?s=1498768347&v=e&sfns=mo

大家睇片,唔好又比毒媒老作.
林卓廷佢地果邊既人噴水,導致有一名大肚婆跣腳倒地,鞋都甩埋!

大家快D睇唔係又比記者亂寫,但片中不停屌人既女士懷疑係記者真係比人打,真係大快人心

呢段片TVB ...
理班仆街真係抵撚死。 一路聽到佢地屌門外人。 叫佢哋入嚟打過。真係底

個傻仔真係 on 9,你地有法都唔守仲立嚟做乜?臨時立法會?笑9死人

引用:
原帖由 啤啤啤啤啤 於 2019-7-22 07:09 AM 發表

理班仆街真係抵撚死。 一路聽到佢地屌門外人。 叫佢哋入嚟打過。真係底
即係白衫暴徒唔俾人出閘回家啦

勇武林耳完

三白眼盡快交出傷害元朗市民影片,指出行兇黑衣暴徒,平息元朗居民民忿。

我覺得出手就唔岩,白衫最多塞住入口頂住就可以了,動口不動手,迫到黑衫動手就係你勝

無論點,班黑警都唔可以容許藍絲亂打人,做成意外連大肚婆都隨時流產,天有眼,佢地啲屋企人一定有報應

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]