• 瀏覽: 22,529
  • 回覆: 236
+3
仲有,入元朗搞流膿牆嗰時,好早之前既事啦,人地都比左警號啦,你地連登就不斷挑釁,又笑人地唔敢出元朗❨我都唔講嗰d 咩搞人地個祖宗嗰d, 因為我唔知係真定假❩,但你地forum真係不斷有人發post話要搞元朗,呢個係事實

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:56 AM 發表

有種出港島,你班撚樣係元朗呢D大西北地方威有撚用啊?唔撚敢出去啊?
屌!今晚你哋夠喺香港島啦,又如何呀?又咪趕尾班地鐵散水!

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:36 AM 發表

你都on撚9,邊撚個有入去搞事去,係佢地出黎打人炸,打橫黎講!
你係唔係覺得入去整流膿牆唔算搞事?如果你係咁諗,咁計你贏囉

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:36 AM 發表

你都on撚9,邊撚個有入去搞事去,係佢地出黎打人炸,打橫黎講!
咁你地入去做咩呀,係咪著住黑衫、帶住個狗囗罩去飲呀?

今晚好撚爽,暴徒元朗又敗走,上環又敗走👏🏼👏🏼👏🏼

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:12 AM 發表

唔緊要!比你開心一日!聽日就會比人滅村!好快到你!係元朗住建議你走先!死左唔好問點解!
你班甲甴入到村 都未必返到屋企 儍仔 

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-7-22 02:02 AM 發表

咪昂9啦!
打你就藍絲咩?
知吾知班村佬點解打你呀?
吾系因為政見呀,係因為你地影響人地生活呀!!
比人打低個大肚婆點樣影響人生活?

又話勇武派依家又認老弱婦孺?真係靠你地革命就仆街啦!返去打飛機早d瞓啦廢青

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:39 AM 發表

咁有冇人搞啊?屌你老味!
你地搞左一次架啦,比人打走左之嘛

引用:

你收返埋你個"器官"先,雖然係粒花生米,都遮遮佢先。諗諗之前係上水發生咩事,你以為係元朗市中心唔入村就當唔係元朗?你睇睇有幾多條村包住市中心,又睇睇啲村民幾快去到市中心先啦。等你去到村口先用掃把掃你走呀?我驚到時你走唔到咋。

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2019-7-22 02:40 AM 發表

你地搞左一次架啦,比人打走左之嘛
你地自己forum都有人屌入元朗搞流膿牆嗰班人架?你應該可以揾返d帖喔

引用:
原帖由 Stevenjai 於 22-7-2019 01:52 AM 發表
屌 你 老 味,我祝你地冚家剷!
出門口比車撞死!
生仔做鴨,生女做雞!
祝你地老婆比人輪姦!
祝你地老公出去偷食!
全家生癌死!
屌你地成班冇人性嘅撚樣!
做成世共奴啦屌你老味! ...
我見十成十咀咒人地,都係自己受晒,建議你快D五體投地,七個一皮咁誠心懺悔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]