• 瀏覽: 22,500
  • 回覆: 236
+3
有乜問題

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-7-22 02:02 AM 發表

咪昂9啦!
打你就藍絲咩?
知吾知班村佬點解打你呀?
吾系因為政見呀,係因為你地影響人地生活呀!!
世界上唔係只得黃同藍,鄉郊新界原居民係元朗好地地,叫咗你地唔好去元朗搞事,你仲要去!係人地屋企門口搞事,係"無家教",  無論黃藍彩虹七色,入元朗搞人,我估佢地都會咁做。

喃嚒大慈大悲救苦救難觀世音菩薩🙏

睇你著黑衫。唔順眼。打你。。
吹咩。。
香港一早無法治

打人係唔岩,但我又唔覺得『撩是鬥非』嗰d好岩喎?林卓廷自己個live後面d人不斷係咁叫『入黎呀,仆街,>><<1』,係不斷叫喎,之後開水,用滅火筒,呢d又係唔係岩呢?到人地真係入黎,就跪地求饒。

不如你鬧下你自己嗰班人,開頭邊個咁白痴叫人『入黎呀』先啦

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:33 AM 發表

咁我祝你生意興隆,希望日日都有生意啦,陰間生意
我一至五日日係港島 你條廢青夠薑就單拖黎搵我 我唔會叫我鋪頭人圍你不過睇死你毛都未生齊垃圾鍵盤戰士 讀多幾年書啦廢青

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:56 發表

有種出港島,你班撚樣係元朗呢D大西北地方威有撚用啊?唔撚敢出去啊?
曱甴入元朗托柒呀?自己申請,即批😌

0合哈、只係 見到 「黑衫 不斷 挑釁 白衫」

低能 死

0合哈、只係 見到 「黑衫 不斷 挑釁 白衫」

低能 死

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:52 AM 發表
屌 你 老 味,我祝你地冚家剷!
出門口比車撞死!
生仔做鴨,生女做雞!
祝你地老婆比人輪姦!
祝你地老公出去偷食!
全家生癌死!
屌你地成班冇人性嘅撚樣!
做成世共奴啦屌你老味! ...
打你班人唔見得系藍絲
暴力有時可以解決問題系邊個講既
我講明,我唔支持示威人士,但我更反對班白衣人
以暴易暴,用私刑

頭先見到你地比人打,開心到我吖!睇住你條撚樣比人大大棍打爆頭,痛唔痛呀?

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:04 AM 發表
咁撚過份嘅警黑合作你班撚樣都可以支持..良心比狗食撚左?
暴徒咪仲L過份,都忍到呀!

今晚元朗事件你哋唔好以為就咁就算!香港人會大規模返璞!唔激進嘅就會罷工!激進嘅就會搵你地鄧氏祠堂裝修,加強你哋嘅防火設備!等你祖宗神主牌安全啲!
何君堯你條契弟又係搞出個大頭佛!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]