• 瀏覽: 22,553
  • 回覆: 236
+3
引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:52 AM 發表
屌 你 老 味,我祝你地冚家剷!
出門口比車撞死!
生仔做鴨,生女做雞!
祝你地老婆比人輪姦!
祝你地老公出去偷食!
全家生癌死!
屌你地成班冇人性嘅撚樣!
做成世共奴啦屌你老味! ...
你地咪成立佐臨時政府咩!仲唔快啲派兵支援

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:23 AM 發表

試下將你改做我,你會發現make sense好多
我根本唔洗揀 比人打比人拉既永遠都係你地 暴徒繼續上街比人拉啦 遊行到拉哂為止唔好停 拉唔到果d咪見下元朗人囉

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:52 AM 發表
出門口比車撞死!
生仔做鴨,生女做雞!
祝你地老婆比人輪姦!
祝你地老公出去偷食!
全家生癌死!
你班廢青又話攪獨立又話盛,上個戰場初階板,俾人打幾掍已經喊晒搵警察,攪政權會死人架on9,你估讀個宣言就可以控制香港呀😂😂😂

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:56 AM 發表

有種出港島,你班撚樣係元朗呢D大西北地方威有撚用啊?唔撚敢出去啊?
佢地邊有膽呀

引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 02:24 AM 發表

他朝君體也相同
我地唔係暴徒,唔會打警察,亦都唔會畀人打!

引用:
出門口比車撞死!
生仔做鴨,生女做雞!
祝你地老婆比人輪姦!
祝你地老公出去偷食!
全家生癌死!
樓主未跪夠?

附件

A3556F8E-0556-490D-A685-9A9C56FAC5C7.jpeg(103.04 KB)

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2019-7-22 02:27 AM 發表

你班廢青又話攪獨立又話盛,上個戰場初階板,俾人打幾掍已經喊晒搵警察,攪政權會死人架on9,你估讀個宣言就可以控制香港呀😂😂😂
阿媽,救我!

白勇士落手重左,打到有人精神分裂

尋晚有冇人搞事? 你早訓無睇電視?

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-7-22 02:29 AM 發表

樓主未跪夠?
最後都比人🤫🤭

我就住錦繡花園 港島寫字樓有一間係中環中心 兩間鋪位係德輔道中 畢打街 死廢青你黎搵我未?

黑衣人想香港死  人人喊打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]