• 瀏覽: 22,536
  • 回覆: 236
+3
引用:
原帖由 Stevenjai 於 2019-7-22 01:52 AM 發表
屌 你 老 味,我祝你地冚家剷!
出門口比車撞死!
生仔做鴨,生女做雞!
祝你地老婆比人輪姦!
祝你地老公出去偷食!
全家生癌死!
屌你地成班冇人性嘅撚樣!
做成世共奴啦屌你老味! ...
>><<1黃屍狗,你老母日日比狗屌

引用:
原帖由 眾人皆嬴叻哥輸 於 2019-7-22 04:00 AM 發表
元朗人都係和平表達訴求者,黑衫死暴徒甘驚做咩
和西環場面相比,元朗場面冇暴力而且感人。元朗人企硬,唔比壞人弄污家園,也不加入港獨。

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 22/7/2019 02:35 發表
打人係唔岩,但我又唔覺得『撩是鬥非』嗰d好岩喎?林卓廷自己個live後面d人不斷係咁叫『入黎呀,仆街,>><<1』,係不斷叫喎,之後開水,用滅火筒,呢d又係唔係岩呢?到人地真係入黎,就跪地求饒。

不如你鬧下你自己嗰班人,開頭邊個咁白痴叫人『入黎呀』先啦 ...
其實黑衫人想點?叫白衫人入去打佢哋,人哋都聽晒話,好合作咁入去打佢哋,佢哋仲想點?

做人唔好咁霸道好喎。

林議員帶一班人去叫人地打佢自己,有片wo,咁人地想玩SM又關你事咩

引用:
原帖由 wsk67 於 22/7/2019 02:38 發表

屌!今晚你哋夠喺香港島啦,又如何呀?又咪趕尾班地鐵散水!
次次要睇時間趕尾班車返屋企瞓覺,同接力絕力一樣,都係一班幸福但智障嘅暴徒。

好鬼可愛但亦好可憐!

引用:
原帖由 Stevenjai 於 22/7/2019 02:38 發表

唔痛點會痛姐,因為你地今日打人幾大力,好快會報係你地家人身上,好快架信我啦
記得搵多啲死士喎。

你哋講到官商鄉黑,黑白互毆,警察隨時只拉黑衫而放過白衫。

明白你哋係好嬲,不過你哋成日犯咗法都叫人要理解一下你哋背後嘅動機,咁今次不如又理解返白衫人,體諒佢哋好嗎?

白衫人上到庭,叫法官考慮佢打人嘅動機,法官放生佢哋,你哋都唔好嬲呀,大家都習慣晒喇!

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 22/7/2019 02:54 發表

我地唔係藍屍
從來都唔中意標籤自己

係你地d反對派中意facebook 換相 換顏色
自己標籤自己 玩分化在先

正常人真係冇你地咁on9

我祝黃屍生不如死
事實上只有正常香港市民同被洗腦嘅黃曱甴。

正常香港市民都會話政府,鬧大陸毒奶粉,但唔會無視大陸同政府做得好嘅地方。

只有曱甴先會違法達義?有無見過中聯辦畀錢叫人去佔領中環去支持共產黨?

精神病人眼中,正常人先有病,但現實中只會得一邊係病,另一邊要醫佢哋,不過怕咗佢哋係佔多數。

恥毛婆話: 你同細路仔嗌交有咩分別?

引用:
原帖由 坐六年 於 22/7/2019 02:57 發表

你同佢君體也相同,睇到都覺得痛呀,陰公豬囉,花柳進肛青靚白淨搞成咁
佢不嬲有病,唔知畀人打完之後會唔會變返正常呢?

如果仲未得,可能要打多幾鑊先可以正常返…

祝你畀人打獲金

佢地盲撐已經係梗架啦,琴日老蕭都已經收到風話差佬會縮同搵社團人士硬拼示威者架啦。今次都幾準
https://youtu.be/TTC4fOtWo3Y

呢個世界唔係你屌人就係人屌你啦。

藍絲同樣對你講同一番說話。
公平亦都預咗冇所謂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]