• 瀏覽: 90,533
  • 回覆: 48
  • 追帖: 7
+63
加影事情始末

1) 點解打左999 都無警察黎呀!

港鐵站都無話俾差人入去執法...班差人做咩入去執法阿
睇左地契先慢慢去喇

2)林己員比人打呀!

吾係呀!係林卓廷打人呀
林卓廷打手無寸鐵嘅白衫平民呀

3)元朗居民係暴徒!

好和平wo, 手無寸鐵 又無磚

4)其實係黃人著白色衫追打元朗居民製造白色恐怖

*《有朋自遠方來》*

元朗,一個充滿歡呼充滿熱情的地方。今日途經前晚聚集的地方,冷冷清清,不禁唏噓。

熱情好客是元朗一慣作風

當元朗一眾鄉紳及村民得知連登仔遠到而來後,就馬上於西鐵恭迎,當時大家都熱情款待,互相問好,並將問候對象延展至對方娘親及祖宗十八代;

連登仔亦不時於閘入 請元朗居民入閘作近距離接觸。 當元朗居民入閘後,大家互相開心追逐。

元朗,一處充滿歡樂的地方。

元朗村公所 所長 敬告
如果佢哋下次再入元朗,鄉紳準備升格接待,加插項目如下:
(1) 國術示範;
(2) 功夫表演;
(3) 內功傳授。

如來賓因舟車勞頓而感不適,免費奉送:
(1) 穴位治療;
(2) 整瘠捶背;
(3) 腳骨按摩。

引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:06 AM 發表
岩岩岩

引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:08 AM 發表
林卓延比人打,佢要好好反省,係佢迫人打佢既!!!
無無無 佢無比人打 係佢打人

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-22 12:10 AM 發表
梁家傑呢句: "暴力有時可能係解決問題嘅方法"同楊岳橋果句: "留案底會令人生變得更精彩"都係公民黨金句.
無錯 簡直大快人心

引用:
原帖由 傷心1999心痛 於 2019-7-22 12:14 AM 發表

D乞衣人打警察時好兇狠架,點會吾夠普通市民打,重要搵警察求夠,吾通載錯罩!?
比人打完又喊住搵呀sir

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-22 12:14 AM 發表
恭喜林卓廷議員求仁得仁,
做二五仔篤灰唔係咁盞㗎咋!
今次俾自己友執一劑算小懲大戒,
等你篤灰篤得咁過引吖嗱!
佢去左屯門醫院!低調 吾好比白衫人知呀!

引用:
原帖由 碌碌無限 於 2019-7-22 12:25 AM 發表

完全同意🤣
100% 還原😏

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-22 12:24 AM 發表

黑衫暴徒執佢一劑咪小事囉!
俾啲爭上位嘅嘍囉知道,rip佢都似!
邊個叫佢篤灰

引用:
原帖由 ruspc2 於 2019-7-22 12:27 AM 發表
警黑合作, 由元朗做起
香港義士 由元朗出發 保護香港

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2019-7-22 12:27 AM 發表
我見到黑衫叫人去打佢地架wo,求仁得仁啦呢鑊
我都聽到 係咁叫 黑社會 吾好走
又話dnlm 有膽入黎丫

引用:
原帖由 deisler262002 於 2019-7-22 12:27 AM 發表
睇直播,林議員身體d人用消防喉,用滅火筒,噴人,同射人先,跟住就叫人夠膽就上黎,點知人地真係上黎,埋怨得邊個先?
聽住佢地係咁叫白衫入閘

其實,元朗件事,是咁的

*《有朋自遠方來》*

元朗,一個充滿歡呼充滿熱情的地方。今日途經前晚聚集的地方,冷冷清清,不禁唏噓。

熱情好客是元朗一慣作風

當元朗一眾鄉紳及村民得知後,就馬上於村口恭迎,當時大家都熱情款待,互相問好,並將問候對象延展至對方娘親及祖宗十八代;亦有村民見訪客庇護工場孩子骨格精奇,故除了噓寒問暖之外,並輕撫頭蓋面頰,天氣酷熱下,亦不忘向面青冒汗的孩子灑水降溫,場面非常感人。

經多輪問好後,訪客告退,而村民亦一盡地主之誼,相送至村口以及有大隊儀仗隊員隨行,揮手告別,且叮囑日後多來探訪。

元朗,一處充滿歡樂的地方。

元朗村公所  所長 敬告
如果佢哋下次再入元朗,鄉紳準備升格接待,加插項目如下:
(1) 國術示範;
(2) 功夫表演;
(3) 內功傳授。

如來賓因舟車勞頓而感不適,免費奉送:
(1) 穴位治療;
(2) 整瘠捶背;
(3) 腳骨按摩。

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-7-22 12:35 AM 發表

到白衫打市民 咩世界 黑警大X哂
班白衫係黃c扮嫁

引用:
原帖由 onlan98 於 2019-7-22 12:50 AM 發表
比人打班L樣一定係冒警,無委任証所以比人打
上星期新城市都係咁
佢地無掛身份証 點知係吾係人 可能係畜生

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-7-22 12:54 AM 發表

縱容白衫亂打人 衰過衝立會班多多聲 當然黑警成人之美幫政府除佢眼中釘呢招高 住元朗的人比人睇死 上唔到大枱全靠班白衫人多得佢1唔少
元朗圍村個個有錢佬 入港鐵? 一陣又比黃人鬧呀 話圍捕呀

鍵盤翻頁
左右