• 瀏覽: 90,555
  • 回覆: 594
  • 追帖: 7
+63
引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:08 AM 發表
林卓延比人打,佢要好好反省,係佢迫人打佢既!!!
佢得罪咁多沙田新城市暴民,警察真係要查吓佢哋!

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-7-22 12:48 AM 發表

邊個話光明正大唔好帶口罩 今晚白衫個d係連登仔你又知 真係回到五六十年代黑警咁
黑衫係咪連登仔唔緊要,至少我覺得打得好

我覺得好鬼

又會咁啱條三白眼響現場,隔離渣住電話直播條友又完全無比人打,可以影足全程?

打人果班又完全唔在意比一路比人拍住

咁似有劇本咁

抵L死

港鐵站係私人地方,警察不能隨便入內執法!

林議員帶隊入元朗挑機,段片見班PK不停撩9人哋,又推D亞姐上前擋路,最後求仁得仁,終於被打,但千祈唔好扮可憐,段片都影到林議員班人,又掟9人哋,亦有還手,差大哥拉人唔該兩邊拉晒,以示公平!

比人打班L樣一定係冒警,無委任証所以比人打
上星期新城市都係咁

十八區得元朗唔洗警察維持治安

引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:06 AM 發表
嘩嘩嘩
我屌丫
應晒棍

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-7-22 12:46 AM 發表

者係政府縱容黑警縱容白衫人搞事 你以為阿公冇限彈藥呀 燒銀紙睇下玩幾多年 大家鬥咩? 鬥長命 一日斷氣一日有得鬥
阿公多唔多彈藥我唔知,至少夠殺晒成個香港1 round都仲有數淨

引用:
原帖由 60后 於 2019-7-22 12:49 AM 發表

但阿公d維穩費又系好多嘅 !
所以鬥長命 花冇百日紅 經濟有周期 搞大睇下邊個傷 中共 香港 定外國

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-22 12:10 AM 發表
梁家傑呢句: "暴力有時可能係解決問題嘅方法"同楊岳橋果句: "留案底會令人生變得更精彩"都係公民黨金句.
串爆

附件

B070FB4E-7F67-4209-99AA-5FB93632843A.jpeg(168.1 KB)

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-7-22 12:11 AM 發表

佢似乎好想享受吓!

引用:
原帖由 xx36 於 2019-7-22 12:03 AM 發表
1) 點解打左999 都無警察黎呀!

港鐵站都無話俾差人入去執法...班差人做咩入去執法阿
睇左地契先慢慢去喇

2)林己員比人打呀!

吾係呀!係林卓廷打人呀
林卓廷打手無寸鐵嘅白衫平民呀

3)元朗居民係暴徒!

好和平wo, 手無寸鐵 又無磚

4)其實係黃人著白色衫追打元朗居民製造白色恐怖

*《有朋自遠方來》*
...
無錯,警察真係要慢慢睇清楚啲地契同條款,仲有平面圖,先好入去執法,唔係又比位暴民都犯民入

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]