• 瀏覽: 90,534
  • 回覆: 594
  • 追帖: 7
+63
有個八婆聲係咁撩人入閘打

引用:
原帖由 曲亞團武大華 於 2019-7-22 12:17 AM 發表
有事就call警察,冇事就黑警。岩岩好似有個原居民比人打暈左,呢單野沒完沒了。。。。
有還拖!

引用:
原帖由 xx36 於 2019-7-22 12:03 AM 發表
1) 點解打左999 都無警察黎呀!

港鐵站都無話俾差人入去執法...班差人做咩入去執法阿
睇左地契先慢慢去喇

2)林己員比人打呀!

吾係呀!係林卓廷打人呀
林卓廷打手無寸鐵嘅白衫平民呀

3)元朗居民係暴徒!

好和平wo, 手無寸鐵 又無磚

4)其實係黃人著白色衫追打元朗居民製造白色恐怖

...
完全同意!

白衣人勇武抗爭,一切都係源於三白眼無風起浪,三白眼必須辭任議員作回應

黑衣人非元朗居民,去做乜?

引用:
原帖由 xx36 於 2019-7-22 12:03 AM 發表
1) 點解打左999 都無警察黎呀!

港鐵站都無話俾差人入去執法...班差人做咩入去執法阿
睇左地契先慢慢去喇

2)林己員比人打呀!

吾係呀!係林卓廷打人呀
林卓廷打手無寸鐵嘅白衫平民呀

3)元朗居民係暴徒!

好和平wo, 手無寸鐵 又無磚

4)其實係黃人著白色衫追打元朗居民製造白色恐怖

...
無錯

算吧啦,有曬片,你呢啲大話都抹黑唔到。

引用:
原帖由 xx36 於 2019-7-22 12:16 AM 發表

佢去左屯門醫院!低調 吾好比白衫人知呀!
佢去左屯門醫院!低調 吾好比白衫人知呀!

其實,元朗件事,是咁的

*《有朋自遠方來》*

元朗,一個充滿歡呼充滿熱情的地方。今日途經前晚聚集的地方,冷冷清清,不禁唏噓。

熱情好客是元朗一慣作風

當元朗一眾鄉紳及村民得知後,就馬上於村口恭迎,當時大家都熱情款待,互相問好,並將問候對象延展至對方娘親及祖宗十八代;亦有村民見訪客庇護工場孩子骨格精奇,故除了噓寒問暖之外,並輕撫頭蓋面頰,天氣酷熱下,亦不忘向面青冒汗的孩子灑水降溫,場面非常感人。

經多輪問好後,訪客告退,而村民亦一盡地主之誼,相送至村口以及有大隊儀仗隊員隨行,揮手告別,且叮囑日後多來探訪。

元朗,一處充滿歡樂的地方。

元朗村公所  所長 敬告
如果佢哋下次再入元朗,鄉紳準備升格接待,加插項目如下:
(1) 國術示範;
(2) 功夫表演;
(3) 內功傳授。

如來賓因舟車勞頓而感不適,免費奉送:
(1) 穴位治療;
(2) 整瘠捶背;
(3) 腳骨按摩。

又要挑人機,又要叫人哋入嚟!結果自己仆親受傷!

引用:
原帖由 KHH7711 於 2019-7-22 12:32 AM 發表
算吧啦,有曬片,你呢啲大話都抹黑唔到。
你講612?

引用:
原帖由 deisler262002 於 2019-7-22 12:27 AM 發表
睇直播,林議員身體d人用消防喉,用滅火筒,噴人,同射人先,跟住就叫人夠膽就上黎,點知人地真係上黎,埋怨得邊個先?
有睇,真係咁,林卓廷幾丁人去挑戰人,點知被人追打到入車廂,跟住列車宣布本班車不載客。。。

引用:
原帖由 puisang2015 於 2019-7-22 12:17 AM 發表

咁你都係想迫到我打你
咁咪睇邊個好打

黃狗要鬥警察

再去鬥商人

仲鬥埋市民

一街牙齗印,我估死得好快

[quote]原帖由 deisler262002 於 2019-7-22 12:27 AM 發表
睇直播,林議員身體d人用消防喉,用滅火筒,噴人,同射人先,跟住就叫人夠膽就上黎,點知人地真係上黎,埋怨得邊個先? [/quote咁即係佢叫人打佢,咁咪打佢囉,怨得邊個。

梁家傑屋企喺邊。