• 瀏覽: 90,524
  • 回覆: 594
  • 追帖: 7
+63
加影事情始末

1) 點解打左999 都無警察黎呀!

港鐵站都無話俾差人入去執法...班差人做咩入去執法阿
睇左地契先慢慢去喇

2)林己員比人打呀!

吾係呀!係林卓廷打人呀
林卓廷打手無寸鐵嘅白衫平民呀

3)元朗居民係暴徒!

好和平wo, 手無寸鐵 又無磚

4)其實係黃人著白色衫追打元朗居民製造白色恐怖

*《有朋自遠方來》*

元朗,一個充滿歡呼充滿熱情的地方。今日途經前晚聚集的地方,冷冷清清,不禁唏噓。

熱情好客是元朗一慣作風

當元朗一眾鄉紳及村民得知連登仔遠到而來後,就馬上於西鐵恭迎,當時大家都熱情款待,互相問好,並將問候對象延展至對方娘親及祖宗十八代;

連登仔亦不時於閘入 請元朗居民入閘作近距離接觸。 當元朗居民入閘後,大家互相開心追逐。

元朗,一處充滿歡樂的地方。

元朗村公所 所長 敬告
如果佢哋下次再入元朗,鄉紳準備升格接待,加插項目如下:
(1) 國術示範;
(2) 功夫表演;
(3) 內功傳授。

如來賓因舟車勞頓而感不適,免費奉送:
(1) 穴位治療;
(2) 整瘠捶背;
(3) 腳骨按摩。

引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:06 AM 發表
岩岩岩

林卓延比人打,佢要好好反省,係佢迫人打佢既!!!

引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:08 AM 發表
林卓延比人打,佢要好好反省,係佢迫人打佢既!!!
無無無 佢無比人打 係佢打人

梁家傑呢句: "暴力有時可能係解決問題嘅方法"同楊岳橋果句: "留案底會令人生變得更精彩"都係公民黨金句.

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-22 12:10 AM 發表
梁家傑呢句: "暴力有時可能係解決問題嘅方法"同楊岳橋果句: "留案底會令人生變得更精彩"都係公民黨金句.
無錯 簡直大快人心

冇辦法,講得多呢句
https://www.youtube.com/watch?v=qFpuaegyJPU

三白眼,唔好死住,搞惦UGL單嘢先啦,用曬D籌款未?

浸信會嗰個唔知乜嘢牧師,話唔好譴責,要了解。 各位黃色曱甴明唔明白呢個道理?

引用:
原帖由 kktsetse 於 2019-7-22 12:06 AM 發表

引用:
原帖由 xx36 於 2019-7-22 12:03 AM 發表
1) 點解打左999 都無警察黎呀!

港鐵站都無話俾差人入去執法...班差人做咩入去執法阿
睇左地契先慢慢去喇

2)林己員比人打呀!

吾係呀!係林卓廷打人呀
林卓廷打手無寸鐵嘅白衫平民呀

3)元朗居民係暴徒!

好和平wo, 手無寸鐵 又無磚

4)其實係黃人著白色衫追打元朗居民製造白色恐怖

...
D乞衣人打警察時好兇狠架,點會吾夠普通市民打,重要搵警察求夠,吾通載錯罩!?

引用:
原帖由 傷心1999心痛 於 2019-7-22 12:14 AM 發表

D乞衣人打警察時好兇狠架,點會吾夠普通市民打,重要搵警察求夠,吾通載錯罩!?
比人打完又喊住搵呀sir

鍵盤翻頁
左右