• 瀏覽: 255,753
  • 回覆: 12
  • 追帖: 11
+148
入夜後,大批示威人士出招打游擊,繼早前到中聯辦噴黑油、掟雞蛋後,現時正散落到西環及中環一帶。而警方佈防亦已變陣,急召大批警員經西隧抵達中聯辦對開,準備清場行動。不過有多位讀者向《蘋果》爆料稱,目擊大批「元朗白衣人」傍晚開始,分乘多部旅遊巴,由於聲勢浩大,引來不少區內巿民注目,更有人擔心該班白衣人會出...

呀爺出手,黑貓白貓

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190721&s=10829391&a=59847882

班鄕下佬乘機抽水

提示: 違規內容已被屏蔽
報飛法集會就收皮啦

香港最悪其實係班鄕下佬,林鄭攪佢地啲丁權都要敗走,佢哋連呀爺都驚左佢

引用:
原帖由 H叔 於 2019-7-21 22:39 發表

暴徒嗰啲算唔算
算,所以有拉人

咁做有乜用?佢哋警棍都唔怕,第日咪部署入去玩返你囉!唔通第日又要追打藍人?

引用:
原帖由 kelvin0602 於 2019-7-21 22:50 發表
恭喜元朗成為香港第一個脫離香港管治嘅獨立地區! 公然隨機打人都無人理!!  
佢哋根本就係自成一國,黑黑白白都自己友

元朗班牛屎飛邊夠班後生仔玩,比你悪一晚,大把手尾跟,你啲資產固定左响個處,人地後生多計又有活力,貪個些少錢玩殘自己

連登已經有一連串計仔,你地真係賴嘢,比人利用

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-7-21 23:48 發表

乞衣,乜你唔入元朗嘅?!
班白衫乞兒咪係元朗

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-21 23:49 發表

班白衫乞兒咪係元朗
好彩今日無著白衫

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-21 23:45 發表
元朗班牛屎飛邊夠班後生仔玩,比你悪一晚,大把手尾跟,你啲資產固定左响個處,人地後生多計又有活力,貪個些少錢玩殘自己
現在咪驚到龜縮,現在就你在明,全港黑衫人在暗。個底起到連底褲都見到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]