[本港新聞評論] 【721遊行・直播】速龍干諾道西舉槍快速推進示威者四散

國旗都噴,大L膽了,呢班黑衣人今晚玩完,死得

熱賣及精選
引用:
原帖由 ronnietsang 於 2019-7-21 10:17 PM 發表

差佬撤退才是王道
你有料就現場衝擊啦
係到鍵盤戰士嘴炮
正廢柴

回覆 引用 TOP

每次遊行完必搞事,哩班正垃圾,周圍封路破壞公物,警方清場又話暴力,就係警方太仁慈壯大哩班垃圾嘅胆, 比你呢班仆街做政府,立法會議員。完全睇唔到你哋帶來德政,只有一唔啱你哋心水,就圍人,四涉破壞,打市民,毀壞其他市民財產同公物,你哋只有做得更暴政,因為只有你哋啱…你班仆街咪重惡過共產黨
https://www.youtube.com/watch?v=1H964UyYqgE&feature=youtu.be

差佬後退,班暴徒唔走仲向前,耐唔耐掟野,又搵激光射人眼
狗西議員淨係識叫差佬克制
唔識叫暴徒唔好挑釁
獨媒擋路阻住差佬做也

回覆 引用 TOP

班毒媒只會阻撓警察........😠😠😠😠

回覆 引用 TOP

睇到激死人
暴徒反擊

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
要活得「安心」
香港社會需要和平、安寧
香港曱甴,時代垃圾
「一寸丹心唯報國
   為官避事平生恥
   上下同欲者勝」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2019-7-21 10:17 PM 發表

差佬撤退才是王道
警方太弱

回覆 引用 TOP

警察舉報難行就真,一大班偽記者阻擋前線警員執行任務!原來妓者左差辦公唔犯法嘅仲惡過暴徒!

引用:
原帖由 0629zoe 於 2019-7-21 10:18 PM 發表

笑撚死,平時就幾十個圍一個軍裝,而家整番幾十個米八高既速龍帶頭清場,就又要求對面慢慢清又要求比時間自己友散水,廢青就係廢青
仲要講數,on9暴徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古巴凸警 於 2019-7-21 10:20 PM 發表

警察舉報難行就真,一大班偽記者阻擋前線警員執行任務!原來妓者左差辦公唔犯法嘅仲惡過暴徒!
記協僕街全港已知

回覆 引用 TOP

香港警察 知法犯法

回覆 引用 TOP

打了

回覆 引用 TOP

警察慢慢推 推一少段就停低哂係度 報防
已經比哂時間班呢粉人暴徒走
八婆社工竟然可以話唔比時間人走
真係好野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jacky888888 於 2019-7-21 10:14 PM 發表

果D社工同議員點解唔係用咪叫班非法集結嘅人散去,而只係用咪叫警察冷靜?
咪散緊

玩多粒幾鐘就散場了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。