• 瀏覽: 55,431
  • 回覆: 312
+13
引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-7-21 09:31 PM 發表
本港逾千名抗爭者傍晚遊行至中聯辦外,有人向水牌和國徽掟雞蛋抗議;有示威者用噴漆噴黑水牌,並噴出「支聯辦」、「支那」等字。中國論壇「帝吧官微」今日下午不斷在微博貼文,呼籲在本月23日晚上8時出征,「聲援香港警察,維護法制社會,反對暴力亂港,擁護一國兩制」,還指摘「國徽被砸了雞蛋。國旗、國徽代表一個國家...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
on99白痴,玻璃做嘅尊嚴,當然唔會有人尊重。

引用:
原帖由 BAN你媽媽 於 2019-7-21 21:39 發表
應該開槍見一個暴徒射一個
求警察不要再仁慈!對暴徒仁慈即對自己殘忍!射殺暴徒!絕不留情!國家和港人支持你們!

發現最仆街係班記者,擋住警察

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2019-7-21 09:46 PM 發表
上次中華人民共和國

都被人噴黑啦
今次意義唔同啊!你估如果係美國領事館的國旗被破壞會有麼反應?

玻璃心....
大陸遊客不文明行為好似會令國家尊嚴受損多D....

咁落去,真系揾CY回來主持大局好過喇!
個女人廢物一件!

引用:
原帖由 topgunmaverick 於 2019-7-21 09:41 PM 發表
中國抵死
係香港抵死,自己玩死自己,你們要無法治既自由,最終你們會換來無自由既法治,真係有幾十萬人個腦裝屎既

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-7-21 09:35 PM 發表

回家繼續用ZHINA東江水沖涼
你用屎水沖涼?

引用:
原帖由 bizza 於 2019-7-21 22:16 發表

應該立即禁止示威者帶面罩
一見自由西除佢地奶罩!

引用:
原帖由 kc0081332 於 2019-7-21 09:53 PM 發表
幕後黑手!!
冼頭艇

引用:
原帖由 寒冬濃濃的主題 於 2019-7-21 09:56 PM 發表
一國一制啦!香港政府無能,啊爺治港。
行使基本法第十八條

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-7-21 09:32 PM 發表
應該用中聯重科的吊車把他們吊走
廢靑暴民又累事,和理非又被騎劫

明日股市大跌,中共要罰下您香港人,等同向國家宣戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]