• 瀏覽: 68,339
  • 回覆: 401
  • 追帖: 2
+34
引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-21 08:23 PM 發表
其實班友致在侮辱一下大陸,係燒國旗,噓國歌嘅升級版,至於其他惡唔出咩.
拉佢地 咪俾暴徒去台灣 當然一世唔可以返大陸和澳門 只可去監獄

玩到無野好玩,鬼唔望入面有一堆中南海高手殺出黎,打到你訓街

快d拉班黃暴徒

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2019-7-21 08:16 PM 發表

阿sir 我哋中國國徽都夠膽搞即係侮辱我哋中國人, 應該點做呀 狠狠地做一次啦
快D去啦,亞蛇。

引用:
原帖由 陳大文先生 於 2019-7-21 08:28 PM 發表
天滅中共
你今日乃左閪個口咁臭嘅

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-7-21 08:45 PM 發表
有法不依 畏首畏尾 等於縱容犯法, 向惡勢力低頭
林鄭月娥縦容港獨一上台就是如此,今次習近平都保佢唔到,北京強硬派不會放過佢,準備打包得啦。

引用:
原帖由 s.s.fai 於 2019-7-21 08:27 PM 發表
出老解打到佢地扑街
老解太張揚,地下警察就啱,人將會突然消失

黑衣人講到明要推翻大陸政權,成立臨立會好明顯係港獨勢力支持搞事,唔係只係逃犯條例

噴得好

呢d仆街就真係暴徒!

引用:
原帖由 KG123456 於 2019-7-21 08:19 PM 發表

佢哋真的到左應滅亡的時候了

連國家家征都搞

唔咳佢哋唔認中國人,大可移民他國

不要搞我們中國人的地方,同我們的嬌傲
點解黃人咁乞人憎
係香港:帶上口罩做暴民, 鬧警察係黑警,衝擊政府機關,破壞國家駐港機關……數不盡,到有事咪又係999求警協助;
在外地:發生什麼 天災人禍,馬上認自己是中國人,要求中國使館協助,第一時間走人;😂😂

引用:
原帖由 食野人 於 2019-7-21 08:56 PM 發表

人民清曱甴自願軍
成立保衞國家安全志願民兵Milizia Volontaria per la Sicurezza Nazionale ,裝備Fabbrica d'Armi Pietro Beretta S.P.A. M12

侮辱國徽罪不可恕

引用:
原帖由 陳大文先生 於 2019-7-21 08:28 PM 發表
天滅中共
嘻嘻,法輸功會練到腦癌,李洪志先生嘅腦瘤細返D啊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]