[政治討論] 噴黑中聯辦班暴徒記錄

呢班一定要拉,今次沒有太大事是好彩,有一句說話,細時偷柑,大時偷咩?下次再噴黑cctv ,  如果之後有人攪大左件事,如何?
見得光就唔駛這樣做

熱賣及精選
引用:
原帖由 yanyan0808 於 2019-7-21 09:32 PM 發表

佢已經吾係暴徒,係黑社會合併恐怖分子ISIS
我睇未夠班但就要扮型,出位,全部腦殘

回覆 引用 TOP

請六四事件再現香港吧!吾開槍班友只係得寸進尺⋯⋯吾會識驚。但邊個有權落呢個命令先至係關鍵,如果吾係,上星期沙田已經開左第一發!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 09:28 PM 發表

國徽是死物,去淘寶買個過。有乜咁巴閉?臭四中共!
自由閪 抱頭鼠竄, 作鳥獸散

回覆 引用 TOP

捉到要打把,仲要佢父母比錢買子彈😡

回覆 引用 TOP

見到佢哋畀人打真係開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 09:28 PM 發表

國徽是死物,去淘寶買個過。有乜咁巴閉?臭四中共!
你繼續鬧啦,唔好俾佢停,唔好突然又開新acct 做縮頭龜又鬧過。快D揾定其他國家收留你,你再留喺佢嘅領土好快被捕

同人理論
條氣唔順
嘔打司機
毀人衣食
黑衣暴徒
必被天遣

附件

FB_IMG_1563714890189.jpg(165.68 KB)

2019-7-21 09:38 PM

拉能左 叫咪個條啊嬸佢啦,煩能住晒

回覆 引用 TOP

今次又有幾多位要去台灣呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yanyan0808 於 2019-7-21 09:32 PM 發表

佢已經吾係暴徒,係黑社會合併恐怖分子ISIS
的確暴徒2字已經唔足以形容班垃圾

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
要活得「安心」
香港社會需要和平、安寧
香港曱甴,時代垃圾
有咪既即拉非法集會啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Play_game 於 2019-7-21 09:39 PM 發表

的確暴徒2字已經唔足以形容班垃圾
佢地極端恐怖主義

回覆 引用 TOP

我睇電視 有條自由* 畀人打背脊 叫咗一聲 但係走得好快 好撚好笑 果然今晚有戲睇 阿sir都應該搵佢哋發洩下啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 notusnote 於 2019-7-21 09:38 PM 發表

你繼續鬧啦,唔好俾佢停,唔好突然又開新acct 做縮頭龜又鬧過。快D揾定其他國家收留你,你再留喺佢嘅領土好快被捕
有香港永久居民資格的香港人怕啥?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。