[政治討論] 噴黑中聯辦班暴徒記錄

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 08:15 PM 發表

影到幾多得幾多。
包到隻粽咁!

熱賣及精選
大家幫手認人。有認錯無放過

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2019-7-21 09:23 PM 發表

睇下電視先啦
有冇罪是官判的,唔係你話?

引用:
原帖由 s.s.fai 於 2019-7-21 08:27 PM 發表

出老解打到佢地扑街
又話怕美國制裁

有過你一刻已難能可貴 我心裡始終跟你同行到底⋯⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏濃濃的採購 於 2019-7-21 09:24 PM 發表

大家幫手認人。有認錯無放過
認到可以去警察網上報料比警察知

回覆 引用 TOP

快D查下係咪突然多左人訂台灣機票啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 09:24 PM 發表

有冇罪是官判的,唔係你話?
拉咗你咪睇下會唔會判佢冇罪囉

引用:
原帖由 陳大文先生 於 2019-7-21 08:28 PM 發表

天滅中共
你食藥未呀?

回覆 引用 TOP

好鬼型

附件

66740287_1241978442640722_6177813003593842688_n.jpg(68.38 KB)

2019-7-21 09:25 PM

引用:
原帖由 qrcodereader 於 2019-7-21 09:25 PM 發表

好鬼型
髮形同個look好易認出,帶口罩無用,去報警

回覆 引用 TOP

出老解啦,
訓兵千日

回覆 引用 TOP

看來本地警察都應該大換班,由老解警察接手,打到行头班友撲街。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 08:15 PM 發表

影到幾多得幾多。
樓主做得好,加油💪🏻

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。