• 瀏覽: 68,549
  • 回覆: 401
  • 追帖: 2
+34
引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-21 09:58 PM 發表

有分別........毛沒有一至的睇法.......但對國家的尊重及信仰是一致的...!!
算吧.....你不會太明白的.......說了都沒用......總的來說不是你幹就無問題....!! ...
我明,

見到國徽那樣,我心好痛,
同被人打面,而且是在自己家國的地方

上環宿舍有排長鏡影左啦

噴黑咗咪仲有型

垃圾廢青又話入元朗 害我等足成日 垃圾

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 10:05 PM 發表

看你的用詞就知道是住在大陸的人啦!
我多謝你讚我, 我係中國人 引以為榮。 你咁唔鍾意, 去台灣囉, 真係希望有一日 國民黨上 場, 引倒曬班仆* 返去 大陸到審 咁就好笑喇

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2019-7-21 10:07 PM 發表

我多謝你讚我, 我係中國人 引以為榮。 你咁唔鍾意, 去台灣囉, 真係希望有一日 國民黨上 場, 引倒曬班仆* 返去 大陸到審 咁就好笑喇
香港是我家,要走的是牠🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳

拘捕檢控時,一個都不能少!

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 08:15 PM 發表
影到幾多得幾多。
國徽,等如金漆招牌,等如龍頭棍,邊個攪,死邊個。

引用:
原帖由 石叻 於 2019-7-21 10:09 PM 發表

香港是我家,要走的是牠🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳🇨🇳
你算老幾呀

成班口罩杏加橙

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-7-21 09:56 PM 發表

不如自組民團,專圍暴民四面包炒,襟低口罩黨成員,除低佢地口罩影相交比警方,警民合作。
今晚唔係驅散 擺明捉人 阿sir做得好

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2019-7-21 10:09 PM 發表

你算老幾呀
就憑香港人!你大陸人很難理解。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-21 10:01 PM 發表

最後講一次......你在家玩沒人理........你在私下玩沒有鳥你......!!
但你在電視台表演這樣的行為.........十條命都未必夠用......算吧....你不會太明白.....!! ...
噴野影哂個兩件
唔著草的話會好慘

暴徒只是噴黑,足見非常克制和冷靜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]