• 瀏覽: 42,395
  • 回覆: 22
+22
政府修訂《逃犯條例》繼續引發反修例示威,民陣再發起721遊行,警方只准終點設在灣仔盧押道。遊行到約4點20分,隊頭到達警方盧押道後,警方棄守,遊行人士直驅金鐘中環,到約6點50分,遊行人士抵達中聯辦。有人向中聯辦投擲雞蛋,中聯辦內有人舉中指回應。到晚上約8點,示威者包圍中聯辦、西區警署,而銅鑼灣方向,仍有市民加入遊行隊伍。

搞中聯辦等死
睇下啲暴徒敢唔敢留

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/354411/721遊行-直播-示威者包圍中聯辦要求解散立法會-防暴警到場

警察十點前應該可以掃走晒啲曱甴

講到咁勁,連登仔一聽到清場個個都話走

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-7-21 08:17 PM 發表

死廢青一事無成
建國?
一個鐘前個個講到背水一戰
點知一聽到清場

啲曱甴走得真快,中聯辦門口已經冇乜人

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-7-21 08:22 PM 發表
有無香討廢青可以教下連登廢青逃走路線?
urgent
啲邪教已經部署好

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-7-21 08:54 PM 發表
支持血染班仆街,得吋進呎,以為好好玩
對付啲畜牲真係要狠
起碼打斷幾件手腳先知驚

引用:
原帖由 sng850 於 2019-7-21 08:55 PM 發表

剛才暴徒代表向傳媒宣讀聲明,要林鄭下台,解散特區政府及立法會,由牠們成立臨時政府及立法會;利害!😅
槍都冇支,用咀炮
至慘佢地唔知自己on9

引用:
原帖由 Michael007189 於 2019-7-21 08:56 PM 發表

以為走甩咗就冇事? 警方大把高科技可以揾番你出嚟,隨時半夜門鐘响呀死廢青暴徒
搞中聯辦死得快,可能聽日已經拉幾件

引用:
原帖由 Michael007189 於 2019-7-21 09:00 PM 發表

錯! 係衰過黑社會多多聲
啲細路驚黑社會
因為佢地知道黑社會真係會打死你,唔同警察

引用:
原帖由 灰灰小子 於 2019-7-21 09:01 PM 發表

班友又話建國 又話成立民間保衛團。
對方一話清場就走 唉。。點做大事呀
真係好笑,勇武喎

引用:
原帖由 CANCAN1 於 2019-7-21 09:01 PM 發表
點解啲社工、亞豬媽、議員唔係應該去阻止同求啲暴徒唔好破壞中聯辦?反而,阻止警察去捉暴徒,扮同情,係咪傻架
所以呢班蠢柒真係無藥可救,顛倒是非

引用:
原帖由 kks668 於 2019-7-21 09:02 PM 發表

呢啲邪教之後一定要清算😤
香港啲基督教天主教好多都係邪教

引用:
原帖由 jhkw 於 2019-7-21 09:05 PM 發表

人哋要成立臨時立法會
真係唔怕俾人笑
佢地好認真架
以為可以做大腫統

請黑社會黎幫手,暴徒肯定唔敢衝

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]