• 瀏覽: 4,466
  • 回覆: 40
+8
仆你個臭街淋病娥, 你仲要退到幾時???
吊里魯冇呢個濕鳩正苦真係冇柒用,
買撚咗3架水炮車直到今時今日都唔敢攞出來用,
今日呢鑊嘢警察又要做炮灰, 上次係斷手, 今次係斷腳.

引用:
原帖由 akanesk 於 2019-7-21 05:18 PM 發表

中間個肥佬欄車,好大官威
民主光環,亂9咁搞

天黑開Band!

不管開始如何清高,最尾都是暴徒,甚至恐怖分子!

引用:
原帖由 akanesk 於 2019-7-21 05:18 PM 發表

中間個肥佬欄車,好大官威
警方要目標呢d暴徒

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-7-21 05:18 PM 發表
今日呢鑊嘢警察又要做炮灰, 上次係斷手, 今次係斷腳. ...
唔好自亂陣腳

班L樣又去圍警察總部

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-7-21 05:22 PM 發表
班L樣又去圍警察總部
我覺得,應該今日主要地方都空城計

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-7-21 05:18 PM 發表
今日呢鑊嘢警察又要做炮灰, 上次係斷手, 今次係斷腳. ...
將智障加入黑名單

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-7-21 05:07 PM 發表
民陣下午再發起反修例遊行,大批市民由銅鑼灣維園出發,不足一小時,隊頭已抵達終點灣仔盧押道。 大會在終點呼籲遊行人士立即解散,又表示如何解散,要問警方。 現場所見,部分遊行人士抵達終點後,繼續往金鐘方向前行。

隊頭到左終點!開始玩嘢!

新聞來源連結:
h ...
其實啲警察唔好理佢哋 由佢哋瞓街 夠鐘佢哋就自自然然要搭尾班車返屋企㗎啦

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-21 05:12 PM 發表
每次衝擊都有佢蹤影
條死鬼佬希望佢家鄉鼠疫死清光

暴徒快啲衝擊啦!

良好市民切勿 endorsr 暴民!!

塞車日又來,比人霸路,企到夠鐘等清場走人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]