• 瀏覽: 73,816
  • 回覆: 576
  • 追帖: 3
+29
引用:
原帖由 whiskybase 於 2019-7-21 05:02 PM 發表
政府修訂《逃犯條例》繼續引發反修例示威,其中民間人權陣線(民陣)今日(21日)再在港島舉辦遊行,促請政府成立獨立調查委員會。不過在警方決定下,今次路線只會由銅鑼灣維園至灣仔盧押道,集合時間維持下午3點,不反對通知書的時效則延長至晚上11點59分。遊行約在3點半後出發,出發前,維園內約佔滿五個足球場,但大批市民沒有進入維園,而是選擇在銅鑼灣、天后附近加入,遊行出發前,銅鑼灣附近街道逼爆。約4點20分 ...
遊行點解戴口罩?怕咩

支持平亂

引用:
原帖由 煙如織 於 2019-7-21 18:12 發表
估計有一半機會,解放軍今晚入城平亂!
死千人都唔會有解放軍出現

引用:
原帖由 whiskybase 於 21-7-2019 05:02 PM 發表
政府修訂《逃犯條例》繼續引發反修例示威,其中民間人權陣線(民陣)今日(21日)再在港島舉辦遊行,促請政府成立獨立調查委員會。不過在警方決定下,今次路線只會由銅鑼灣維園至灣仔盧押道,集合時間維持下午3點,不反對通知書的時效則延長至晚上11點59分。遊行約在3點半後出發,出發前,維園內約佔滿五個足球場,但大批市民沒有進入維園,而是選擇在銅鑼灣、天后附近加入,遊行出發前,銅鑼灣附近街道逼爆。約4點20分 ...
支持警察嚴厲打擊暴徒、嚴正執法

引用:
原帖由 -碌柚 於 2019-7-21 06:15 PM 發表
行緊去中聯辦

痴線。。。

班友係咪想係中聯辦前宣佈成立臨時政府
宣佈成立臨時政府

民間暴龍小隊夜D先出架, 成身保鮮紙熱九死佢

引用:
原帖由 hungsing0 於 2019-7-21 05:13 PM 發表
點解香港唔重啟政治部?反黑組很久之前亦都解散咗後來再成立番,應該好似港英咁搞返政治部嚟對付間諜!
警隊有個保安部…改名吧!

警隊真系冇哂面,個鑊吾關佢事但比人圍總部,遲早爆煲

引用:
原帖由 sohotabc 於 21/7/2019 05:03 PM 發表
9952685 鬼鬼鼠鼠9952686 係咪呢件次次有佢蹤影
曝曬光啦!而家叫名正言順。
https://m.discuss.com.hk/index.p ... 374745#pid503154969

吊你,人地后撒,你就要前進呀?你自己控制唔到自己對腳既?

引用:
原帖由 edgar1992 於 21-7-2019 05:21 PM 發表

我見到指揮暴徒條鬼佬係警總出面
第一個就鎖咗條死鬼先啦

呢班仆街,一定要好好收拾,唔係香港就玩完

示威遊行人士咁鍾意高舉美國國旗,你咪返去你鍾意嘅美國囉,呢班人真係賤,係鍾意俾外國人管😂😂😂你都鍾意做外國人嘅狗

D水砲車好似仲未出動過,其實買黎做咩?

一路向西喎。。想行去西環?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]