• 瀏覽: 69,340
  • 回覆: 576
  • 追帖: 3
樓市大跌有望

熱賣及精選
引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-21 05:03 PM 發表

9952685 鬼鬼鼠鼠9952686 係咪呢件次次有佢踪影
除連登暴徒口罩比實彈射擊更有效👍

回覆 引用 TOP

吊!部分年輕人係被政棍教棍洗腦,但睇怕更多年輕人唔係唔知道事實,而係班人明知都甘於被尾角利用!點解?就係個廢撚特衰正苦完全屈服於地產霸權,N年來乜鳩房屋政策都係杯水車薪,氹鳩市民!根本就係等了又等,到個孫出世都搞唔掂,根本或遲或早都會大爆一鑊,如果你個廢撚特衰正苦可以令香港人安居,邊個會出嚟衝?而家有啲係搏政治本錢去移民德國台灣,更多就係情願攬炒,都唔想一世為奴,吊你個別仆街9宮、垃圾會犯民義員,怪你哋長期為地主謀福利,你班仆街拿著數,我哋普通市民就要硬食!辛苦了無辜的警察!

回覆 引用 TOP

政總水炮車要發威了

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-7-21 05:48 PM 發表

出亂局條人妖又大條道理話警方負責
有心針對........做唔做都有嘢講架呢.......根本無必要理會他們的反應....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

等夠鐘睇好戲

回覆 引用 TOP

支持政府唔再回應暴民所謂嘅訴求。

戰必勝,攻必克

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Beyond2014 於 2019-7-21 05:50 PM 發表

樓市大跌有望
樓市早十年前已經不是由社會中層及基層市民說了算.....!!
要升要跌.......根本輪不到窮鬼來主特.....!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

yes. i am watching cctvb now. 

much better than watching lion king

trump: america last- the real meaning of trump's deplorable aggression against China
引用:
原帖由 whiskybase 於 2019-7-21 05:51 PM 發表

政總水炮車要發威了
出水炮未呀 ? 唔好再等啦
航空母艦都準備好 

引用:
原帖由 hungsing0 於 2019-7-21 05:13 PM 發表

點解香港唔重啟政治部?反黑組很久之前亦都解散咗後來再成立番,應該好似港英咁搞返政治部嚟對付間諜!
沒用,大法棺會原諒暴徒,流血在所不息,包庇縱容源於英藉大法棺支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠宇宙的湯圓 於 2019-7-21 05:53 PM 發表

yes. i am watching cctvb now.

much better than watching lion king
等夠鐘睇好戲

trump: america last- the real meaning of trump's deplorable aggression against China

回覆 引用 TOP

水炮車呢? 使咁多納稅人錢買咗返黎封塵呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-21 05:49 PM 發表

主要都是主管人員.......前線幾努力都無用.....不過真正原因不是這個....!!
自己好好再去想想吧....!!
出來搞事個班都是年青人,就算上庭大人都會放生,但警察用武力對付年青人就俾人投訴,襲警最勇都是年青人,最多幾年又放出來,未夠十八更加輕判!

引用:
原帖由 whiskybase 於 2019-7-21 05:29 PM 發表

有冇領事保護權架
街頭比爛仔(義士)dup揾邊個保護啊?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]