• 瀏覽: 73,782
  • 回覆: 576
  • 追帖: 3
+29
引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-7-21 05:36 PM 發表
警方自己攞黎衰,又冇辦法對付又耍批遊行,自己捉蟲
government have no guts

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-7-21 05:44 PM 發表
我收到風, 已有前線警察極度不滿, 唔想再咁搞落去, 只要現場有一個警察吹雞, 所有警察都同一時間去廁所屙尿, 由得黑衣口罩喪屍做街頭霸王.
法不治眾, 警察一齊撤離去屙尿, 政府都束手無策.  ...
收到邊個風?

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-7-21 05:03 PM 發表
9952685 鬼鬼鼠鼠9952686 係咪呢件次次有佢蹤影
希望呢幾幅可以成為佢地的最後遺照.

引用:
原帖由 hihi345 於 2019-7-21 05:44 PM 發表

唔阻止佢地咪搵張超雄出黎鬧警方唔做嘢。
果次鬧人唔做野,佢地其實都呆左,諗左好耐先出聲,個noise無做野咁大

一Q清袋,唔該

去埋終審法院了

暴徒又準備搞事,警察要小心

引用:
原帖由 hihi345 於 2019-7-21 05:44 PM 發表

唔阻止佢地咪搵張超雄出黎鬧警方唔做嘢。
即係咁.....!!
做又鬧.......唔做又鬧........當然選擇唔做為好呢.......!!

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-21 05:45 PM 發表

收到邊個風?
已退休的朱Sir.

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-21 05:45 PM 發表

收到邊個風?
又話分人去高鐵站

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-7-21 05:38 PM 發表

無必要阻止........!!
出亂局條人妖又大條道理話警方負責

黎料啦!打!!!

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-7-21 05:48 PM 發表

出亂局條人妖又大條道理話警方負責
seems no need to go to office tomorrow

引用:

傳媒都係佢哋嘅人,都唔報導, 佢哋怕乜?
主要都是主管人員.......前線幾努力都無用.....不過真正原因不是這個....!!
自己好好再去想想吧....!!

引用:
原帖由 whiskybase 於 2019-7-21 05:02 PM 發表
政府修訂《逃犯條例》繼續引發反修例示威,其中民間人權陣線(民陣)今日(21日)再在港島舉辦遊行,促請政府成立獨立調查委員會。不過在警方決定下,今次路線只會由銅鑼灣維園至灣仔盧押道,集合時間維持下午3點,不反對通知書的時效則延長至晚上11點59分。遊行約在3點半後出發,出發前,維園內約佔滿五個足球場,但大批市民沒有進入維園,而是選擇在銅鑼灣、天后附近加入,遊行出發前,銅鑼灣附近街道逼爆。約4點20分 ...
警察做嘜唔用水炮呀 係咪傻架?
次次都退 點保障市民生命財產?
呢班係黑社會黎 吊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]