• 瀏覽: 59,871
  • 回覆: 457
  • 追帖: 1
+16
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪亂香港!
否則:香港政府不會再退讓!{講到實牙實齒???}
{強硬真係出兵鎮壓平亂????軍隊真係ready好曬????}
言下之意即系暗示:
1.真係出動解放軍幫助班差佬鎮壓平亂{唔好再玩野!否則格殺勿論!重型機關槍已經上足/曬子彈}???
2.班差佬平時出更配備一定有嘅果支 .38左輪手槍可以隨時攞出黎指向示威者的頭部》》》一槍打撚爆佢地個頭{根本唔需要警棍}????
3.班差佬新買果3部水砲車馬上可以出動{除了強勁的水砲之外,重可以車撚死班示威者}???

等睇好戲{做大戲}????

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/daily/article/detail/2036825/日報-港聞-陳智思-政府不會再退讓

支持政府不退讓, 之前就係退讓, 暴徒先會得寸進尺。
嗰啲是非不分,甚或背後策劃,從不譴責暴徒一句嘅犯民議,毒紙媒,毒廣播媒,妓者,黃師,黃社工,法棍,劣師,黃法官,神棍,黃牧師,黃色耶教徒,收錢銀髮族,收錢黃媽媽。。。佢哋如出一轍嘅歪理可以當耳邊風

一早唔讓就無事。
而家手尾長。

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪 ...
如果是真的話,我真係好想睇解放軍出動呀,
快D啦,啤酒汽水薯片我一早已經買定曬咖喇,
please!

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 02:33 PM 發表
一早唔讓就無事。
而家手尾長。
源頭是林鄭驚死的惡果!

家陣都已是暴民話事. 政府基本上廢左.等中國收番香港管治最好.

同反修人渣呢班邪惡人士係唔可以退讓!

你讓一步,暴徒要求更多,末完末了

退又玩野,唔退又玩野,方向冇錯就政府不能退

陳智思真系好L泰仔

政府企硬
退讓,衰硬

之前一早就知係有一個富可敵國甚至係一個搞屎棍國家係出面擺布,  連香港及國家領導層都講過多次, 所以根本依家做咩都假, 如果數年前一早有23條, 就一早將牛鬼蛇神清走晒

支持政府不退讓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]