• 瀏覽: 59,899
  • 回覆: 457
  • 追帖: 1
+16
根本唔應該有任何道歉

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

http://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2019/07/21/205682/i_790x591_086940331.jpg

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪 ...
解放軍有防暴裝備,吾一定要開槍,只要人數足夠,一樣可以拉哂暴徒,而且又可避免血流成河嘅場面。只要揾解放軍喺外圍封路,裏面嘅人由警察拉就搞掂哂。

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-7-21 03:29 PM 發表

大規模用橡膠子彈掃,冇問題的!💪😁
聽聞外國用橡膠子彈 有廿幾個人盲咗眼

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-21 02:31 PM 發表
支持政府不退讓, 之前就係退讓, 暴徒先會得寸進尺。
嗰啲是非不分,甚或背後策劃,從不譴責暴徒一句嘅犯民議,毒紙媒,毒廣播媒,妓者,黃師,黃社工,法棍,劣師,黃法官,神棍,黃牧師,黃色耶教徒,收錢銀髮族,收錢黃媽媽。。。佢哋如出一轍嘅歪理可以當耳邊風 ...
正解

有好多網民咁樣暗示果123點咩?請引出處

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 02:33 PM 發表
一早唔讓就無事。
而家手尾長。
多謝林鄭。CY夠硬先震懾到班撚樣,準暴徒只夠膽瞓街。

dllm, hk people dun need such government to govern us

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

http://static.stheadline.com/stheadline/news_res/2019/07/21/205682/i_790x591_086940331.jpg

引用:
原帖由 spy9090 於 21-7-2019 02:20 PM 發表

花生同啤酒會全港斷市

係,拉左當叛國,即時槍決

引用:
原帖由 秋天蕃薯 於 2019-7-21 03:30 PM 發表

聽聞外國用橡膠子彈 有廿幾個人盲咗眼
港警需要修正一吓,主力掃下身(JJ), 他們痛了,就走不動...束手就擒,是非常好的方法。

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-7-21 03:31 PM 發表

快d用真槍實彈亂槍掃射,再出坦克車壓豬,搞一個香港六四,「愛國人士」話「死人有發達」
係咪荔枝英喺背後買通咗幾個傷殘嘅死士

鄭若華個樣,呢家幾慈祥又謙卑,之前個樣仲空過完秋,完勝

暴徒用硬物鐵支磚頭.....攻擊警察, 就算警察開槍保護自己都好應該

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]