• 瀏覽: 59,928
  • 回覆: 457
  • 追帖: 1
+16
香港政府地產商又怕,暴徒又怕⋯⋯有邊個唔怕

引用:
原帖由 lewark 於 2019-7-21 02:33 PM 發表
一早唔讓就無事。
而家手尾長。
係lo,一早唔好讓,警察睇你地邊個唔順眼,等一槍打爆你地D頭無哂手尾,討論區就清靜好多.警察太無能了,一早就應該上門拉人

講得啱

一早唔讓就無事  

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-21 02:31 PM 發表
支持政府不退讓, 之前就係退讓, 暴徒先會得寸進尺。
嗰啲是非不分,甚或背後策劃,從不譴責暴徒一句嘅犯民議,毒紙媒,毒廣播媒,妓者,黃師,黃社工,法棍,劣師,黃法官,神棍,黃牧師,黃色耶教徒,收錢銀髮族,收錢黃媽媽。。。佢哋如出一轍嘅歪理可以當耳邊風 ...

犯法就要受法律制裁,好啱吖!!

引用:
原帖由 siuboka 於 2019-7-21 03:25 PM 發表
依家,黃絲歪理連連,總知佢哋覺得佢啱哂!

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪 ...
樓主你究竟講乜春??

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪 ...
人地 "唔退讓" 3個字
你可以作到幾段紅字
利害

引用:
原帖由 csl225 於 2019-7-21 02:31 PM 發表
支持政府不退讓, 之前就係退讓, 暴徒先會得寸進尺。
嗰啲是非不分,甚或背後策劃,從不譴責暴徒一句嘅犯民議,毒紙媒,毒廣播媒,妓者,黃師,黃社工,法棍,劣師,黃法官,神棍,黃牧師,黃色耶教徒,收錢銀髮族,收錢黃媽媽。。。佢哋如出一轍嘅歪理可以當耳邊風 ...
我都想收錢去,有資料帖出黎,搵唔到資料就咪作,搵到就快手公開出黎益大家,唔好成日係到妄想症發作,危害香港社會

【港鐵縱火案】精神科醫生指疑犯確診患妄想症 案發日無如期覆診

最攪笑由5大訴求變7大訴求,之後又變番5大訴求,根本踩你都on99, 你咪繼續20大訴求law, 又話要雙普選,而家又無左,其實咩口號都晒氣,晒香港人既時間,希望快d過左個暑假,買花生買到窮

引用:
原帖由 秋天蕃薯 於 2019-7-21 03:21 PM 發表

你係咪挑撥離間呀
高登仔話要用陰謀論 引警察開槍唔通你就係高登仔
大規模用橡膠子彈掃,冇問題的!💪😁

政府應該剪輯外國震壓暴力埸面
做成一條10鐘長VIDEO
比外國慢慢看

引用:
原帖由 immsjn 於 2019-7-21 03:15 PM 發表
之前退讓,係估不到有些人衰得如此緊要。
林鄭上任以來同班行會友一直都唔知出面發生乜事! 但好多人都估到,係佢唔識選擇聽!過於自我良好姐!
古有三顧茅廬,佢選個鄭若華!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]