• 瀏覽: 59,923
  • 回覆: 457
  • 追帖: 1
+16
第一日退讓,傳遞左錯誤信息,先做成今日局面

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-7-21 02:34 PM 發表

如果是真的話,我真係好想睇解放軍出動呀,
快D啦,啤酒汽水薯片我一早已經買定曬咖喇,
please!
叫大陸出城管己經可以ko班曱甴畜牲

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-7-21 03:04 PM 發表
支持警方射殺暴徒,為正義抗戰!💪
後果係香港玩完
祖國多謝你唔少
💪

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-7-21 02:36 PM 發表
家陣都已是暴民話事. 政府基本上廢左.等中國收番香港管治最好.
現在情況是林鄭政府影子內閣。真正執政的是暴民。佢哋話要做乜就一定要聽。否則要圍攻,飛,飛鐵,淋漒水。

如果退讓,政棍要求會永不休止

林鄭弱到一個點
班仆街一向得寸進尺

之前退讓,係估不到有些人衰得如此緊要。

攪新紅雞,新紅雞仲唔做野叫政府強力做野。

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:45 PM 發表

即是你支持真係出動解放軍重演當年北京天安門大屠殺血流成河事件嗎???
咁香港真係玩完????
從此世界無人敢再來香港投資+玩????
...
繼續搞落去都無

無腦政治智慧做行會!一早都知不能退,現在先不正白痴!千期唔好做特首

係唔退讓至好,唔好轉頭又跪低道歉

引用:
原帖由 秋天蕃薯 於 2019-7-21 03:07 PM 發表

千祈唔好呀而。。。 而家個班暴徒想製造六四事件翻版 。。等外國出嚟譴責香港及中國政府 。。咁我哋就輸曬啦。
一不做,二不休,只要開了第一槍,就無後顧之憂,就可以盡情地瘋狂掃射!置誅死地而後生,不是壞事,你看 64後的中國咁強大,就知唔係壞事!👀🤫

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-7-21 03:19 PM 發表

一不做,二不休,只要開了第一槍,就無後顧之憂,就可以盡情地瘋狂掃射!置誅死地而後生,不是壞事,你看 64後的中國咁強大,就知唔係壞事!👀🤫 ...
對畜牲不能講道理的,牠們都聽不到人話的......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]