• 瀏覽: 59,935
  • 回覆: 457
  • 追帖: 1
+16
其實當初政府只要冇顧忌嗰啲歪理聲音,同警方堅守底線,根本唔會搞到咁。

引用:
原帖由 kwkincheng 於 2019-7-21 02:39 PM 發表
之前一早就知係有一個富可敵國甚至係一個搞屎棍國家係出面擺布,  連香港及國家領導層都講過多次, 所以根本依家做咩都假, 如果數年前一早有23條, 就一早將牛鬼蛇神清走晒 ...
無錯,香港攪事班廢柴都係俾人判上判利用,但可惜班廢柴畜牲只識收錢做炮灰,無想過係俾人利用,至於邊 d人係上判大家自己估吓,o

支持警方射殺暴徒,為正義抗戰!💪

而家暴徒陰謀論就係
佢哋想死幾件
之後引發國際出嚟譴責中共政府

我估今晚警察會縮埋一邊睇戲唔出嚟

摘日不如撞日,就今日真正教訓下金鐘班暴徒

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-7-21 03:04 PM 發表
支持警方射殺暴徒,為正義抗戰!💪
千祈唔好呀而。。。 而家個班暴徒想製造六四事件翻版 。。等外國出嚟譴責香港及中國政府 。。咁我哋就輸曬啦。

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪 ...
奇怪?政府幾時有退讓過
一直都裝聾扮啞、淨識推警察去死

即是預傾掂可以大規模拉人 要清場唔走人就拉

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-7-21 02:36 PM 發表

源頭是林鄭驚死的惡果!
寧願做縮頭龜,都唔出來主持大局

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:20 PM 發表
(星島日報報道)《逃犯條例》修訂「已死」,風波卻未平。行政會議召集人陳智思接受《紐約時報》電話訪問時表示,政府不會就修例問題向示威者再作...

有好多網民都話佢即係暗示:
你班仆街冚家鏟唔好再玩野大暴動攪 ...
比呢d下等人統治香港
簡直系悲劇

攪亂香港

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-7-21 02:34 PM 發表

如果是真的話,我真係好想睇解放軍出動呀,
快D啦,啤酒汽水薯片我一早已經買定曬咖喇,
please!
冇買花生

容忍有限度........

其實政府愈容忍, 愈受害未又係你地班低下層.....
你地低下層暴徒不停在攪低下層市民..........攪到高層市民半分嗎?
你要打高層,你就要打哂班低層,先可以接觸到中層....然後才到高層....

政府想你地班低下層衰,好容易,就係繼續放任你地~磨你地十年八年,睇下邊個頂唔順?
好似一個富翁同一個窮小子,大家鬥燒錢,睇下邊個頂唔順先囉?

引用:
原帖由 spy9090 於 2019-7-21 02:45 PM 發表

即是你支持真係出動解放軍重演當年北京天安門大屠殺血流成河事件嗎???
咁香港真係玩完????
從此世界無人敢再來香港投資+玩????
...
肯定相反,班人仲係到玩同搞亂,我係investor先至不會黎香港

其實見邊到有動亂便先宣佈局部地區性戒嚴,唔撒退果批暴徒捉晒上大陸坐一排,相信事後就天下太平。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]