• 瀏覽: 46,389
  • 回覆: 387
  • 追帖: 1
+43
引用:
原帖由 電梯滴滴浴缸 於 2019-7-21 10:29 AM 發表
仲聽聞有公司要求小職員出席撐場
中資公司要員工出席,唔出席隨時連份工都冇埋

引用:
原帖由 2007WIN 於 2019-7-21 11:30 AM 發表

地鐵無20億.......公道D好!
消息係咁:
「港鐵(00066)發盈警,表示需要為沙中線紅磡站及屯馬線作出20億元撥備,」

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-7-21 11:33 AM 發表
中資公司要員工出席,唔出席隨時連份工都冇埋
邊間 ?

毒果

係啦係啦,廢青邏輯添馬公園得1.7萬人,但維園64可以有20萬人,而港島軒尼斯道可以容納200萬人行都唔洗一日就行完

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-7-21 10:19 AM 發表
哇𨳒,中共中央真係cheap撚過閪

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20190721/59845436?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post&fb ...
你鹵味乞衣係wc專利

黑衣女,即係自由閪啦,黑媒又做假

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-7-21 11:35 AM 發表

消息係咁:
「港鐵(00066)發盈警,表示需要為沙中線紅磡站及屯馬線作出20億元撥備,」
馬屎坑......出問題,唔關遊行事........鋼根出事!!

禮X

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-7-21 11:35 AM 發表

邊間 ?
X 昌行

派錢作大D拉,呢世紀人地手機俾拉鄉里,重沉醉係自己世界。人地踏進左好多

引用:
原帖由 a94922905 於 2019-7-21 11:42 AM 發表

中銀 xx
你係中銀員工 ?
你又知嘅 ?

毒果新聞算把啦!冇腦,白痴才去信!

真羞家,中國之恥

所以愛國會富貴,反中會乞食,無錯!

又是毒菓新聞😜😜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]