• 瀏覽: 81,651
  • 回覆: 910
+46
淋奠連宗教界都攪埋 ! 雜種無神論,得佢歡心 🥰

俾Like 👍

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-7-23 07:48 PM 發表

佢老豆老母教唔掂,咪啲街坊教下囉~~分分鐘啲小黃狗喺屋企都打開老豆老母
正是等元朗佬28號再好好調教下佢地啦,佢地老豆老母應該多謝人地幫佢教仔呀,班年燈仔日日圍爐圍到腦都壞晒,同現實脫晒節以為自己好強大一打七

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-7-24 10:44 AM 發表

正是等元朗佬28號再好好調教下佢地啦,佢地老豆老母應該多謝人地幫佢教仔呀,班年燈仔日日圍爐圍到腦都壞晒,同現實脫晒節以為自己好強大一打七 ...
調教~~
其實啲連登仔咁有骨氣,唔好食屋企廢老口水尾丫嘛,自己自生自滅咪算
不過可能佢地有啲無老豆老母,唔係點會人格發展有問題丫

教牧團去遊行可能會變咗暴徙嘅幫兇!!

.

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-7-24 04:05 PM 發表

調教~~
其實啲連登仔咁有骨氣,唔好食屋企廢老口水尾丫嘛,自己自生自滅咪算
不過可能佢地有啲無老豆老母,唔係點會人格發展有問題丫
佢地一邊鬧廢老一邊又要啃老,呢樣先抵死話時話佔中開始佢地就咒D廢老快D死,咒足幾年,佢地老豆老母唔比佢地激死,都比佢咒死啦,所以走去做暴徒賺錢掛

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-7-24 11:37 PM 發表

佢地一邊鬧廢老一邊又要啃老,呢樣先抵死話時話佔中開始佢地就咒D廢老快D死,咒足幾年,佢地老豆老母唔比佢地激死,都比佢咒死啦,所以走去做暴徒賺錢掛 ...
口講就満口理想(妄想), 身體就最誠實
啲暴徒梗係去搞事啦~~呢筆錢有排洗㗎,不過無諗過,佢哋所作所為,令到自己將來失嘅仲多姐

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-7-25 12:55 PM 發表

口講就満口理想(妄想), 身體就最誠實
啲暴徒梗係去搞事啦~~呢筆錢有排洗㗎,不過無諗過,佢哋所作所為,令到自己將來失嘅仲多姐
到佢地知道自己做錯時,睇怕已經恨錯難返,本來佢地死佢地事,罪有應得,最慘就係佢地搞死香港,其他香港人都無辜連累埋
係呢,師兄唔洗回我啦,我地係咁回,樓主係咁收呢個帖的回帖通知,會打擾到佢呀

香港警察敢開槍~
神棍們會擋子彈?

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2019-7-25 10:29 PM 發表

到佢地知道自己做錯時,睇怕已經恨錯難返,本來佢地死佢地事,罪有應得,最慘就係佢地搞死香港,其他香港人都無辜連累埋
係呢,師兄唔洗回我啦,我地係咁回,樓主係咁收呢個帖的回帖通知,會打擾到佢呀 ...
根本呢班黑衣係想攬炒,係啲傻嘅先會同佢地顛~~班乞衣覺得....就算香港變得咩都無...大把人輸得多過佢地,所以無論點,我地大部份香港人係輸家
我覺得樓主會開心咁心人覆佢個帖,哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]