• 瀏覽: 81,635
  • 回覆: 910
+46
政棍神棍炒埋一碟,共冶一爐

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-7-21 09:05 AM 發表
https://fs.mingpao.com/pns/20190721/s00007/a5b47ec6ea6b8a5840f9347b60d84a49.jpg

【明報專訊】宗教界持續關注反修例爭議,教牧關懷團昨舉行「哀行我城 心繫上主」活動,一群基督教教牧及教徒在中區遮打花園舉行祈禱會和唱聖詩,然後「默行」到禮賓府。活動發起人陳淑儀牧師說,盼藉此表達對香港現況的哀痛,教牧會為今日民陣遊行作好 ...
一起唱聖詩為暴徒壯膽!小弟相信「天主在看、人在做、時辰到、地獄門常開。」

點解唔見髮輪工,升晒天,定死哂。

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-7-21 09:05 AM 發表

【明報專訊】宗教界持續關注反修例爭議,教牧關懷團昨舉行「哀行我城 心繫上主」活動,一群基督教教牧及教徒在中區遮打花園舉行祈禱會和唱聖詩,然後「默行」到禮賓府。活動發起人陳淑儀牧師說,盼藉此表達對香港現況的哀痛,教牧會為今日民陣遊行作好 ...
...事實擺在前面!有證有據呢班係"狼子野心"!!!!
....香港警方應以『恐怖組織』全面禁絕所有活動及取締組織!!!!!
....再放生呢班狗黨就等如『放虎歸山』!!!!
....再姑息養凶...後患無窮!!!!!!

事非不分,點做神職人員。你只為暴徒擋東西,有冇為警察擋磚頭。我相信天主基督都唔會寬恕你班助魔鬼成長所謂神職人士。

引用:

所以假民主,笑裡藏刀,披著羊皮嘅狼最可怕!

全部都係戲子

反修例都已經講到明停曬,你仲反乜

已複製大量相片,存放於各辦事處電腦內?
可交警方攞好市民獎。
可用作證據恐嚇控制暴徒籌碼。
一舉二得,三白眼好嘢。

牛鬼蛇神全部現形。

畜牲神棍!

引用:

乜吾係示威咩?
如果是示威,甘使9你為青年擋東西呀!
示威時有乜東西要擋㗎?
你d仆街想又擺暴動呀!

希望佢哋唔好俾汽油彈,漒水彈同最新嘅炸彈所傷,唔好諗住暴徒會就住你呢班神棍!!

引用:

耶撚就係仆街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]