• 瀏覽: 92,282
  • 回覆: 788
  • 追帖: 1
+53
所以話毒果+犯民真的害死年青人,吾通等爆死人先捉咩!但又奇怪,好多白痴仔,女會信!

引用:
原帖由 秋天藍色主題 於 2019-7-21 07:50 AM 發表
帶磚侮辱地盤工
磚頭用意建香港
牲畜媲美口罩犬
好事不作齊襲警
L M C H暴徒L
on L 7 9含膿牆
鳩唔搭八自由西
吊自由西要付款嗎?

泛民唔好跟太近, 到民意一轉就翻唔到身.

妄想被陷害,妄想被人屈, 所以要先發制人 。呢啲係一般都市人嘅病態 ,夠鐘入青山

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-7-21 08:40 AM 發表

白痴仔,夠鐘食藥!
砌生豬肉一點也不出奇! 近日生豬肉貴左, 警方買曬!

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-21 08:41 AM 發表

造炸藥甘易? 問下公聯會先?
李卓仁?

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-21 07:40 AM 發表
有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190721/20734447 ...
首先要問尊貴既民主派已完,藏有爆炸品係咪犯法先

冇什麼是不可能!銅鑼灣書店政府已默認大6來香捉人。特首5仟萬冇事,高鐵有公安,但又合付基本法冇在香港執法,政府冇誠信可言,差人在立法會和沙田新城市,執法極度2個版本。政府已用奸計付付不同聲氣人事。順我者生,逆我者亡!貪污腐敗。

要分清楚係邊個喐手先。 由行去到終點又唔散去, 繼續阻塞交通, 影響民生。 於理何在。 香港警方使用合法武力, 比起外國, 已經仁慈得多, 襲警同選壞法治, 喺外國已經畀人開槍打死。

可能民主派有內鬼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]