• 瀏覽: 92,287
  • 回覆: 788
  • 追帖: 1
+53
引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-21 07:44 AM 發表
若敵人起勁地反對我們,把我們說得一塌糊塗,一無是處,那就更好了,那就證明我們不但同敵人劃清了界線,而且證明我們的工作是很有成績的了。

毛澤東語錄 ...
毛主席最偏激既革命思想係大陸早已壽終正寢
但卻係香港借屍還魂

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-21 07:40 AM 發表
有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190721/20734447 ...
民族陣線又太配合喇。自動承認當場被捕擁有炸藥嘅人係佢哋成員,而且對該成員不加譴責,反而為佢請律師。
如果冇佢哋配合,針對警察可以炒得更大。
可惜啊!

每日一毒果

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-7-21 07:59 AM 發表

民陣又太配合喇。自動承認當場被捕擁有炸藥嘅人係民陣成員,而且對該成員不加譴責,反而為佢請律師。
如果冇民陣配合,針對警察可以炒得更大。
可惜啊! ...
係香港民族陣綫, 唔係民陣(民間人權陣綫), 你「馮京作馬涼」!
個倉係香港民族陣綫放宣傳品, 有機會被警方砌生豬肉!

轉移視線, 唔係譴責暴徒造武器而係話警方捉到人, 仲唔認包庇暴徒

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-21 07:40 AM 發表
有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20190721/20734447 ...
點解唔問林卓廷?佢篤灰喎!

引用:
原帖由 秋天藍色主題 於 2019-7-21 07:49 AM 發表
黃屍喜愛整炸彈
狗咬主人帶磚牲
智比毛婆自由西
勇比On Q林卓廷
雙失青年be water
全全子杰豆腐詩

當年六七暴動,左派炸死一對小姊弟

從來警方係被動,你班暴徒聽聽話話邊有人會郁手,迫人武力升級係你哋自己想嘅

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-21 07:56 發表

只有警察有甘多貨, 砌人生豬肉!
黃絲係唔接受事實
錯左都永遠推晒比人

提示: 違規內容已被屏蔽
巧條能咩,個個禮拜都行架啦,問下班做炸彈既畜牲啦!

要為國家 犧牲!咁先真正愛共產黨!

引用:
原帖由 韮王飯煮慈菇能 於 2019-7-21 08:08 AM 發表

點解唔問林卓廷?佢篤灰喎!
假如有, 香港民族陣綫點會放在自己處?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]