• 瀏覽: 42,405
  • 回覆: 213
  • 追帖: 1
+29
引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-7-20 11:42 PM 發表
咁中意來香港睇表演,點解唔睇埋聽日嗰場表演先至返上去呢?

實情應該係上面水災落唔到田又冇野撈所以來香港賺啲洗用啫!

各市各鄉各鎮各村的同鄉會,在香港人多勢眾,更成為今日建制派「守護香港」集會的中流砥柱。(方家遠攝)
9949677 9949678 9949679

修訂《逃犯條例》爭議不斷,建制派今日(20日)於金鐘添馬公園舉 ...
全部陸尼……?……

HK人有無兩幻……?……

引用:
原帖由 ipo2016 於 2019-7-20 11:44 PM 發表
香港01係咪已經同毒果同流和污?
唔岩自己聽就同流合污 撐警都唔好撐到咁撚蠢

收完錢提早走,咁冇道義

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-7-21 09:33 AM 發表

嘩,係大陸班哂馬,吹到盡先得30萬「人次」呀?笑死
廢物唔洗做當然人多! 好多正常人都要返工架。人多但個個都無腦有春用咩!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-7-21 10:21 AM 發表

咁我又要問,田佔點解在港共治下有咁多年輕人做廢物唔洗做?

又唔見回歸前有咁多年輕人做廢物唔洗做?
你自己心中有數啦,回歸前手機,互聯網邊有而家咁發達方便,全部都係靠打電話為主。吹雞唔好笑死人啦,真係要用下腦先講!

引用:
原帖由 tonylam07 於 2019-7-21 09:57 AM 發表

明明是自由問題,你講到外國勢力加入,外國可以對香港說三道四,但外國冇行動支持香港事務,偏偏共產黨發動媒體講到歐美各國在港發起顏色革命。

你可以有自由說歐美各國分裂,可以說美國阿拉斯加搞獨立,但冇人理會,因為美國有選舉制度,而中國是沒有選舉制度,所以中國政府整天庸人自擾,唯有自己搞自己獨立囉! ...
明明是自由問題,確不接受其他人意見,除左反中人仕其他就是敵人,只準自己人貼連膿牆寫啱聽意見,其他人貼另一些意見即撕,撐警又被仇視。這是民主自由問題

起碼和平散去,0 暴力,不容置疑。
但黃色一定暴力收場,然后又來沒完沒了的矛盾老屈等等,反對暴力。

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-7-21 10:21 AM 發表

咁我又要問,田佔點解在港共治下有咁多年輕人做廢物唔洗做?

又唔見回歸前有咁多年輕人做廢物唔洗做?
不如你又諗下之前咁多大型遊行示威散會後都無激烈場面,但當有暴徒出現就有衝擊,暴力既情況出現? 仲有次次都有民主派既人在場! 點解既?

同胞又可以賺外快 

香港係自由社會,任何國家嘅人嚟香港參加政治活動無問題。只要香港政府公正啲。唔好只限制反對派嘅支持者入境就好。

又可以宣稱十三億人民撐警喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]