• 瀏覽: 6,271
  • 回覆: 42
+11
https://thestandnews.com/politics/灣仔是個凶險之地/

警方 已經 決定 在灣仔 與 勇武派決一死戰!

會展 極大機會成為戰埸!

切勿到灣仔書展!

仲有,明天 警方 極大機會 命令 MTR 不停 銅鑼灣、 灣仔 及 金鐘 MTR + 封站,

以方便 四方八面 進行包抄!

打算明去灣仔書展就要想想怎樣離開了!

真係唔敢去

勇武派?唔該除口罩頭盔啦!

遊到午夜喎,書展都收咗好耐啦,隨非暴徒在遊行中夠膽玩嘢啫。

引用:
原帖由 唔睇文滙大公 於 2019-7-20 08:36 PM 發表
https://thestandnews.com/politics/灣仔是個凶險之地/

警方 已經 決定 在灣仔 與 勇武派決一死戰!

會展 極大機會成為戰埸!

切勿到灣仔書展!

仲有,明天 警方 極大機會 命令 MTR 不停 銅鑼灣、 灣仔 及 金鐘 MTR + ...
暴徒又想喺聽日攪事,警察加油!

我仲想聽日去書展添

香港何時先可平靜?

引用:
原帖由 TL1596 於 2019-7-20 22:44 發表
唔使你除頭盔,但唔該你地一定要除口罩🙏🏻夠膽做唔夠膽用真面目視人咁龜縮做咩姐

引用:
原帖由 peter925 於 2019-7-20 10:46 PM 發表
遊到午夜喎,書展都收咗好耐啦,隨非暴徒在遊行中夠膽玩嘢啫。
佢地下午2點30就開始遊 書展收成10點 姐係話唔排除書展都會比佢地騎劫 作政治工具 暴徙搞還搞 你地都唔好影響普通市民丫今日去完720 仲諗住明天去書展 咁仲去唔去好@@

引用:
原帖由 summer426 於 2019-7-21 12:41 AM 發表
香港何時先可平靜?
死晒班暴徒就可以

聽日去睇下先

引用:
原帖由 TL1596 於 2019-7-20 10:44 PM 發表
除咗口罩頭盔就變成‘香港難民’

一陣d書都變哂做武器,要搵定邊間專賣厚既書先得

引用:
原帖由 voyagehk 於 2019-7-21 12:42 AM 發表

唔使你除頭盔,但唔該你地一定要除口罩🙏🏻夠膽做唔夠膽用真面目視人咁龜縮做咩姐
你唔知佢地個個都有「病」要帶口罩咩?會傳染ka

支持警察用不褪色顏色彈,對付暴徒,身有屎實走唔甩,可即搭豬籠車運走,以便格離檢疫。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]