明天灣仔一帶將會極危險,切勿到灣仔書展!

本主題由 motivation 於 2019-7-22 11:46 AM 關閉

明天灣仔一帶將會極危險,切勿到灣仔書展! E-mail 此主題給朋友

https://thestandnews.com/politic ... A%E4%B9%8B%E5%9C%B0/

警方 已經 決定 在灣仔 與 勇武派決一死戰!

會展 極大機會成為戰埸!

切勿到灣仔書展!

仲有,明天 警方 極大機會 命令 MTR 不停 銅鑼灣、 灣仔 及 金鐘 MTR + 封站,

以方便 四方八面 進行包抄!

打算明去灣仔書展就要想想怎樣離開了!

熱賣及精選
真係唔敢去

呢個世界唔係錢就係性

回覆 引用 TOP

勇武派?唔該除口罩頭盔啦!

當身體不見有傷  呼吸心跳一樣 以後剩餘自己  所以自強
若還是愛你  難道算妄想 未眠是漆黑到天亮
https://www.youtube.com/watch?v=ntvuq5UBh1E
「其實自己有痛苦,不一定會話俾人知」
遊到午夜喎,書展都收咗好耐啦,隨非暴徒在遊行中夠膽玩嘢啫。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827
引用:
原帖由 唔睇文滙大公 於 2019-7-20 08:36 PM 發表
https://thestandnews.com/politics/%E7%81%A3%E4%BB%94%E6%98%AF%E5%80%8B%E5%87%B6%E9%9A%AA%E4%B9%8B%E5%9C%B0/

警方 已經 決定 在灣仔 與 勇武派決一死戰!

會展 極大機會成為戰埸!

切勿到灣仔書展!

仲有,明天 警方 極大機會 命令 MTR 不停 銅鑼灣、 灣仔 及 金鐘 MTR + ...
暴徒又想喺聽日攪事,警察加油!

我仲想聽日去書展添

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

香港何時先可平靜?

引用:
原帖由 TL1596 於 2019-7-20 22:44 發表

唔使你除頭盔,但唔該你地一定要除口罩🙏🏻夠膽做唔夠膽用真面目視人咁龜縮做咩姐

引用:
原帖由 peter925 於 2019-7-20 10:46 PM 發表

遊到午夜喎,書展都收咗好耐啦,隨非暴徒在遊行中夠膽玩嘢啫。
佢地下午2點30就開始遊 書展收成10點 姐係話唔排除書展都會比佢地騎劫 作政治工具 暴徙搞還搞 你地都唔好影響普通市民丫今日去完720 仲諗住明天去書展 咁仲去唔去好@@

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 summer426 於 2019-7-21 12:41 AM 發表

香港何時先可平靜?
死晒班暴徒就可以

回覆 引用 TOP

聽日去睇下先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TL1596 於 2019-7-20 10:44 PM 發表

除咗口罩頭盔就變成‘香港難民’

一陣d書都變哂做武器,要搵定邊間專賣厚既書先得

引用:
原帖由 voyagehk 於 2019-7-21 12:42 AM 發表

唔使你除頭盔,但唔該你地一定要除口罩🙏🏻夠膽做唔夠膽用真面目視人咁龜縮做咩姐
你唔知佢地個個都有「病」要帶口罩咩?會傳染ka

支持警察用不褪色顏色彈,對付暴徒,身有屎實走唔甩,可即搭豬籠車運走,以便格離檢疫。

回覆 引用 TOP

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。