• 瀏覽: 73,693
  • 回覆: 568
  • 追帖: 1
+53
藝人肥媽一度激動 籲議員勿害人
2019-07-20 HKT 19:16

由建制派發起的「守護香港」集會,下午在金鐘添馬公園舉行。

大會主持之一,藝人「肥媽」Maria Cordero一度激動,她表示,警方及他們的家人均被恐嚇,對他們十分不公平。又叫立法會議員「唔好害別人的子女」及「害死人」。她呼籲市民出來投票,支持應該支持的候選人…

唔好害人呀! 肥媽話嘅。

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1469426-20190720.htm?spTabChangeable=0

為左錢,乜都做得出㗎啦!

死嘅係人哋子女,
坐監嘅係別人子孫。

毛姨姨個仔有無去勇武?
示威遊行都無佢份喇!

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2019-7-20 07:46 PM 發表

大會主持之一,藝人「肥媽」Maria Cordero一度激動,她表示,警方及他們的家人均被恐嚇,對他們十分不公平。又叫立法會議員「唔好害別人的子女」及「害死人」。她呼籲市民出來投票,支持應該支持的候選人…
...
肥媽講得好,
呢班仆街最賤唔係做什麼暴力行為,
而係自己唔敢做, 不斷點人去做,
肥媽好野, 唔似葉德嫻連是非對錯都唔識分,
仲係度為班暴徒開脫, 不撚知所謂

新加坡搞曼聯國米斯殺
香港搞人民斯殺
吊企老母

大灣媽

Maria Cordero,連中文名都無一個,學人講愛港愛國做戲

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-7-20 08:38 PM 發表
班議員係由人民選出嚟喎!肥媽意思即係話人民攞石頭揼自己隻腳
人民中有部分係暴民,犯民議員上咗位就變質

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2019-7-20 07:46 PM 發表

...
良心藝人

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-7-20 08:45 PM 發表

良心藝人
良心藝人

肥媽好野,講真話

又叫立法會議員「唔好害別人的子女」及「害死人」

肥媽敢言好嘢 !
別人的子女死不完,犯民小畜牲留返嚟做鷄做賊,報應 !

肥媽, 請籲林鄭及奴隸聰勿打人先啦 林鄭已害死4個人了, already

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]