• 瀏覽: 2,397
  • 回覆: 16
+2
政府修訂《逃犯條例》引發連月來多次大型示威和不合作運動。民間人權陣線(民陣)再於明日(21日)發起遊行,惟警方不容許遊行隊伍進入金鐘、中環範圍,強制將遊行終點設在灣仔修頓球場一帶。民陣就路線問題提出申訴,公眾集會及遊行上訴委員會今日舉行聆訊。

經過近四小時聆訊,委員會駁回民陣的上訴,遊行終點止於灣仔盧押道,不可進入金鐘範圍,但集會時間可延長,由警方要求的晚上9時延長至 晚上11:59分.........

雖然遊行終點不再在政府總部或警察總部,但可以肯定奸邪妖獸一定會死心不息,想辦法去政總或警總搞破壞。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/354183/721遊行-民陣上訴被駁回-遊行終點在盧押道-集會時間可延長

民陣輸了

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-7-20 02:43 PM 發表
政府修訂《逃犯條例》引發連月來多次大型示威和不合作運動。民間人權陣線(民陣)再於明日(21日)發起遊行,惟警方不容許遊行隊伍進入金鐘、中環範圍,強制將遊行終點設在灣仔修頓球場一帶。民陣就路線問題提出申訴,公眾集會及遊行上訴委員會今日舉行聆訊。

經過近四小時聆訊,委員會駁回民陣的上訴,遊行終點止於灣仔盧押道,不可進入金鐘範圍,但集會時間可延長,由警方要求的晚上9時延長至 晚上11:59分... ...
x2 , 發咗通知書就會玩野~

牢押道

港島區嘅市民應該就警方發出不反對通知書,提出司法覆核。 你有遊行示威的權力 ,我有 過正常生活的權力, 睇下個官點判。

好,警察先佔地利,大廈保安記得緊鎖大閘

去死啦~
之前咪又失控,你地有負責咩?

附件

FB_IMG_1531119926679.jpg(26.55 KB)

應該完全唔批

睇來警方已知暴亂用物料倉係邊了.

睇死民陣不理警方要求,會遊行到金鐘

唔好玩啦,班暴徒會聽佢地支笛咩,警方唔俾唔批,佢地咪照霸路照行

希望警方能堵截暴動物資的運輸,
零時十分能完成清場。

引用:
原帖由 iambigx3 於 2019-7-20 03:13 PM 發表
好,警察先佔地利,大廈保安記得緊鎖大閘
你錯啦,班暴徒一早已經知道晒各大廈入口嘅密碼

民陣都無誠信、無道德、無責任,
被駁回好正常~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]