• 瀏覽: 13,287
  • 回覆: 129
+11
人民力量立法會議員陳志全,與身兼民陣召集人的香港彩虹執行幹事岑子杰,下午到平機會投訴民建聯議員蔣麗芸,涉嫌歧視同性戀,並給予平機會主席朱敏健5日限期回應事件。岑子杰與陳志全及多個同志團體,到平機會遞交超過2000個網上聯署,但平機會主席朱敏健外出開會,由其他人員代為接信。岑子杰坦言自己是同志,並已公開「出櫃」多年,他希望蔣麗芸多留意時事,又認為性傾向不應加入政治議題的討論中。陳志全要求蔣麗芸向岑子杰道歉,並承諾日後不會作出類似行為。蔣麗芸早前在社交網站,呼籲網民廣傳有關指岑子杰是同性戀者的短片。

同性戀咪同性戀囉,插屎忽咪插屎忽囉,入得政治圈就預左啦

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/岑子杰-性傾向不應加入政治議題討論-084320432.html

嘩 ,惡X到呢, 比人五日限期回應, 你話幾日呀幾日 ,垃圾飯民最興用呢招

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2019-7-20 09:50 AM 發表
嘩 ,惡X到呢, 比人五日限期回應, 你話幾日呀幾日 ,垃圾飯民最興用呢招
咁又真係幾惡架,佢地會話"限期前唔回應就搞你地蘿柚"

引用:
原帖由 ttyiu 於 2019-7-20 09:43 AM 發表
人民力量立法會議員陳志全,與身兼民陣召集人的香港彩虹執行幹事岑子杰,下午到平機會投訴民建聯議員蔣麗芸,涉嫌歧視同性戀,並給予平機會主席朱敏健5日限期回應事件。岑子杰與陳志全及多個同志團體,到平機會遞交超過2000個網上聯署,但平機會主席朱敏健外出開會,由其他人員代為接信。岑子杰坦言自己是同志,並已公開「出櫃」多年,他希望蔣麗芸多留意時事,又認為性傾向不應加入政治議題的討論中。陳志全要求蔣麗芸向岑子 ...
屎忽鬼就咪撚乜都政治化啦

好奇想知,同性戀者如何做愛呢?

全世界都有引度條例, 比你政治化左你唔講, 有無見人地西班牙話反送中 ?

引用:
原帖由 ttyiu 於 2019-7-20 10:24 AM 發表
性傾向者不應加入討論政治議題

一家人參加由同性戀者發起的遊行,令小朋友知道民主的同時也會行上同志之路...

引用:
原帖由 ttyiu 於 2019-7-20 09:43 AM 發表
人民力量立法會議員陳志全,與身兼民陣召集人的香港彩虹執行幹事岑子杰,下午到平機會投訴民建聯議員蔣麗芸,涉嫌歧視同性戀,並給予平機會主席朱敏健5日限期回應事件。岑子杰與陳志全及多個同志團體,到平機會遞交超過2000個網上聯署,但平機會主席朱敏健外出開會,由其他人員代為接信。岑子杰坦言自己是同志,並已公開「出櫃」多年,他希望蔣麗芸多留意時事,又認為性傾向不應加入政治議題的討論中。陳志全要求蔣麗芸向岑子 ...
屎忽鬼玩政治咪又係為自己

引用:
原帖由 ttyiu 於 2019-7-20 10:24 AM 發表
諗起都想嘔啦

同志就是偏激
反社會反中國
連加拿大人何韻詩都一樣

引用:
原帖由 acacac 於 2019-7-20 10:36 AM 發表
同志就是偏激
反社會反中國
連加拿大人何韻詩都一樣
一講唔覺,一講...係啵

岑子杰:性傾向不應加入政治議題討論

呢隻嘢帶領暴徒圍政總圍警總時,乘機狂貼扮女人私影淫照宣揚同性就得 ?

屌你走母臭西岺子杰你話乜就乜呀
食撚屎啦你

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]