• 瀏覽: 16,681
  • 回覆: 142
  • 追帖: 3
+20
引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2019-7-20 01:38 PM 發表
大把平台用
呢句真。

引用:
原帖由 狗社工 於 2019-7-20 09:03 AM 發表
班契弟咪又開過呢一個
其實叫IT人攻擊吓連登就可以啦

支持警方嚴正執法

關閉全香港玩wargame嘅地方。

引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-7-20 08:48 AM 發表

對付暴徒有乜計?除對暴徒噴顏色液體,等佢哋水洗唔清外,傳警方倡議,應該對黃絲網上集中地「網上討論區」所有關鼓吹暴力以及遊行的內容全部封查!好提議!咁就可以堵塞源頭,令暴徒冇得咁自由討論如何搞事!

原文:幫港出聲
https://www.silentmajority.hk/articles/1003620

如果警方真的查封連登,對香港是一件非常好嘅事情 ...
好事呀,連建制嘅網站都封埋。

香港實在太自由,請盡快封查所有煽動暴力的暴徒

其實立法23條就最好,拉哂D垃圾黃狗暴徒網上煽動違法行為!

引用:
原帖由 smart889 於 2019-7-20 09:50 AM 發表
只要扯脫口罩,示威暴力已可立即停止,不明白警察為何如此愚蠢與示威者互毆。
咁易扯甩咩

封左連登高登。

大家出一份力。聽曰留意身邊人和事,有可疑,立即拍下其外表衣著同行蹤。
宜家玩炸彈,要殺人,大家放下成見,為身邊人安全著想。

引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-7-20 08:48 AM 發表

對付暴徒有乜計?除對暴徒噴顏色液體,等佢哋水洗唔清外,傳警方倡議,應該對黃絲網上集中地「網上討論區」所有關鼓吹暴力以及遊行的內容全部封查!好提議!咁就可以堵塞源頭,令暴徒冇得咁自由討論如何搞事!

原文:幫港出聲
https://www.silentmajority.hk/articles/1003620

如果警方真的查封連登,對香港是一件非常好嘅事情 ...
支持

贊成亂港網絡

傳得都係流既多!
警方有心拉人,點會放風你聽,等你去毀滅證據同著草丫!

究竟係傳媒當佢d 讀者白痴,還是係有咁既白痴讀者就有白痴傳媒

搞D咁野啊...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]