• 瀏覽: 16,666
  • 回覆: 142
  • 追帖: 3
+20
引用:
原帖由 每一天望海 於 2019-7-21 02:59 PM 發表
剛High com/HKI通知海富中心D PK開始有人派頭盔,傳出比其他伙記知
真定假?
和平點解要有頭盔?
如果是真嘅,請廣傳🙏

奸邪妖獸,理應要趕盡殺絕。

引用:
原帖由 春天灰妹頭 於 2019-7-20 10:34 AM 發表
如果轉哂來香討咪大鑊,咁警方會唔會封埋香討呢,到時成班藍絲想圍埋互J都唔得了。
你番連登啦
依家講暴徒你就講藍絲
9唔搭八

咁要封埋telegram

一早就應該拉人封舖啦!

引用:
原帖由 smart889 於 2019-7-20 09:50 AM 發表
只要扯脫口罩,示威暴力已可立即停止,不明白警察為何如此愚蠢與示威者互毆。
暴徒企定比你除口罩?

跟本要封,散播叛國叛港言論

引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-7-20 08:48 AM 發表

對付暴徒有乜計?除對暴徒噴顏色液體,等佢哋水洗唔清外,傳警方倡議,應該對黃絲網上集中地「網上討論區」所有關鼓吹暴力以及遊行的內容全部封查!好提議!咁就可以堵塞源頭,令暴徒冇得咁自由討論如何搞事!

原文:幫港出聲
https://www.silentmajority.hk/articles/1003620

如果警方真的查封連登,對香港是一件非常好嘅事情 ...
封鎖埋香討不準B dog 發言

附件

3470519D-8495-4721-9D4D-0B65DE89B1B1.jpeg(171.11 KB)

077FF8EC-9702-4F09-B585-3B9892CA5C1B.jpeg(46.8 KB)

95C05653-18A9-48D2-A700-880ACB2E1348.jpeg(89.25 KB)

有能用咩,封左毒果咪得囉根本就係肥佬黎整出黎

支持!

含家剷 沿頭係林鄭你老味呀 林鄭做野啦

引用:
原帖由 孤單的肥牛 於 2019-7-20 08:48 AM 發表

對付暴徒有乜計?除對暴徒噴顏色液體,等佢哋水洗唔清外,傳警方倡議,應該對黃絲網上集中地「網上討論區」所有關鼓吹暴力以及遊行的內容全部封查!好提議!咁就可以堵塞源頭,令暴徒冇得咁自由討論如何搞事!

原文:幫港出聲
https://www.silentmajority.hk/articles/1003620

如果警方真的查封連登,對香港是一件非常好嘅事情 ...
一早講過要查封連登及反送中其他聯絡通訊軟件,有晒發言人IP,遲早捉到,警方咁遲先傳出,好大可能已經掌握所有出聲黃巾亂黨個人資料,黃人港獨門鐘響時睇清楚係邊個先開門,一係學下杜生以前咁,好著草去台灣啦,橫掂膳養費都係呀爸呀媽比,快閃人啦,唔係走唔甩就家剷,黎生唔會比膳養費你地,因為你地唔係呀頭黎,仲有,黃人文宣組睇路啊。

仲有毒品果日報

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]