• 瀏覽: 3,215
  • 回覆: 16
+2
究竟邊個真邊個假

如果你係都要追呢件事。我好難答你。因為我都識用PS。唔信可以發你張相俾我,我幫你貼上去。

引用:
原帖由 uuurrr82 於 2019-7-20 02:44 PM 發表
身型唔同, 同女警隻手現晒手根. 個女商人隻手無手根.
明白

上到法庭係唔係警察就會知 如果係冇可能比假口供

差佬冇乜理由放假料,上到法庭俾人拆穿咪好笨柒

法庭受左審,上到庭就知。不過佢係咪女警吾係一個重點,重點係佢係一個女人,係公眾場所俾人任意抽水及非禮,重差d俾人掀起成件上衣。吾通就因為懷疑佢係女警就可以咁做?黃絲理論完全抹殺哂人倫道德既問題,香港吾係印度,吾係當街非禮一個女人都可以無事既地方。

引用:
原帖由 黃昏花花膠樽 於 2019-7-19 11:14 PM 發表
究竟邊個真邊個假
On9.. 係差佬又如何 到你打ga咩。。。即係市民打9d曱甴。。唔可以判有罪啦。。咁全民打你d仆街冚家產唔好喊。。鎖你大門 打埋你老豆老母 呢d咪曱甴帶入香港既文明lo.. 真有文化 橫盲無理 真香港人

引用:
原帖由 uuurrr82 於 2019-7-20 02:44 PM 發表
身型唔同, 同女警隻手現晒手根. 個女商人隻手無手根.
駛鬼同d弱智廢up... 當佢係女警又好 市民又好 比人集體搶劫。。以佢自衞武力黎計。。係合法合情合理

引用:
原帖由 xx268 於 2019-7-20 05:27 PM 發表
差佬冇乜理由放假料,上到法庭俾人拆穿咪好笨柒
冇錯 所以發現原來好多人都唔用腦 現代社會科技會西選d人想睇既野放出黎 思想好單一

願聞其詳

我梗係幫警察啦

但係如果真係有呢啲醜聞

都唔知點搞

呢個先是系真的

引用:
原帖由 Bambooooo 於 2019-8-2 01:35 PM 發表

呢個先是系真的
好多年前巳有合成相😅

引用:
原帖由 留金對月 於 2019-8-2 04:35 PM 發表

好多年前巳有合成相😅
我梗係信警察啦

放心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]