• 瀏覽: 41,112
  • 回覆: 357
  • 追帖: 2
+5
又係連登仔文宣

化名?即係流料!

當然唔可以直播,咁樣暴徒D衰嘢咪比人知道,你有見過其他傳媒有播暴徒D衰嘢嗎?

引用:
原帖由 aded 於 2019-7-19 09:27 PM 發表
中肯,多角度就是,啥媒體無所謂
TVB唔肯剪完D片先當直播,可惡的真相直播!

香港好在有無線,直播無花假,暴徒罪行無所遁形

引用:
原帖由 宇宙中的北極星 於 2019-7-19 10:07 PM 發表
一時化名委屈前線記者、一時睇唔過眼沙田女街坊、一時又義工遇上良心警、一時又化身香港媽媽!!
記者手執本年度最犀利武器-筆!任佢寫乜…係作文都得咖啦 ...
仲有個警察媽媽……女人拖住個仔都會知佢係女警……

做咩要化名。條氣唔順應該爆佢大鑊喎。化名點知真定假。

引用:
原帖由 magiccup 於 2019-7-19 10:11 PM 發表

自從沙田一役,(只有)無線記者勇救警察後,我對那位無綫記者萬分敬佩,在我心中只有那位無線記者配得上「記者」的光環,有冇人知該名記者大名? ...
那位正氣的攝記仲用佢手上有力武器…錄影機…向住啲人,無人敢再埋身先救到個警察

引用:
原帖由 1231231q 於 2019-7-19 10:12 PM 發表

睇下cctv管理層系咩人就知啦!背後金主一定有大陸背景,所以當日邵逸夫醒,睇到共慘膠 來勢洶洶,快快賣盤好過😂😂 共慘黨信得過,老鼠芬都變仙女😂😂😂 ...
原來 TVB 啲原片令你咁反感

雖然呢篇都是老作文宣文,依然想講吾中意可以吾撈,吾中意香港可以離開。
支持TVB,不向惡勢力低頭,為香港市民帶來真實的新聞!

引用:
原帖由 gn02245322 於 2019-7-19 09:37 PM 發表
搞笑,化名是但講幾句,又唔知邊個講乜都得架啦。如果無線都叫偏頗,咁蘋果同商台、港台果啲叫咩?商台成個台全部廣告都係同學生打氣,晴朗、毒檸果啲節目全部一面倒鬧政府,港台頭條新聞更加係表表者、蘋果果啲一句暴徒都冇提過、果哦又唔叫偏頗,你地玩哂啦。 ...

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-19 21:05 發表
反修訂《逃犯條例》社運風波牽連甚廣,無綫新聞亦成眾矢之的。示威者批評TVB報道偏頗、戲稱為「CCTVB」,近日多場示威中,TVB記者及採訪車更屢遭騷擾。TVB前線記者阿美(化名)直言身心俱疲,不諱言「TVB新聞光環早已墜落,淪為過街老鼠」,禍根來自高層重重壓迫。她慨嘆,在這場社運中,不但是市民在抗議社會不公,其一眾前線記者同樣在機構體制中,努力爭取最大的空間,「當人人唾罵我們新聞偏頗,有誰願意知道 ...
支持 TVB

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2019-7-19 10:14 PM 發表

已經唔睇呢台新聞…………免被誤導……

Viu好得多!
咁你損失好多真貴片段啦!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-19 09:40 PM 發表
電視直播,tvb有冇偏頗,大家心中有數
暴徒一向只睇剪片p圖虛假新聞、襯返曬暴徒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]