• 瀏覽: 41,148
  • 回覆: 357
  • 追帖: 2
+5
化名

又是HK01新聞,又係有人表示!
又係自編自導!

引用:
原帖由 kenyeung88 於 2019-7-19 09:15 PM 發表
TVB新聞現場直播,立場公正,無論暴民襲警定係警察武力驅散暴民,都係咁播,只係D暴民唔喜歡事實,惡意中傷,正常人挭係會支持TVB!

搞笑,化名是但講幾句,又唔知邊個講乜都得架啦。如果無線都叫偏頗,咁蘋果同商台、港台果啲叫咩?商台成個台全部廣告都係同學生打氣,晴朗、毒檸果啲節目全部一面倒鬧政府,港台頭條新聞更加係表表者、蘋果果啲一句暴徒都冇提過、果哦又唔叫偏頗,你地玩哂啦。

電視直播,tvb有冇偏頗,大家心中有數

老作

唔肯偏幫暴徒,就係偏頗囉~

睇直播見真相wo,又係一名化名,搵隻曱甴婆來講都得啦,隻曱甴叫阿美🤣🤣🤣

引用:
原帖由 英超專科 於 2019-7-19 09:07 PM 發表
無線新聞,專呃市民
連登討論,專騙網民

引用:
原帖由 ~狐獅虎~ 於 2019-7-19 09:25 PM 發表
反而我就覺得tvb係立場最中立的頭幾名, 其實佢無論正反雙方的片段訪問都一樣有報,只不過有啲所謂民主人士係唔鍾意見到齊哂正反雙方咁中立嘅嘢咋嘛 ...
黃絲可以話屯門公圍阿伯不是, 佢去上水破壞就係道理, 打爛立法會就係應該, 打警察就講成合理.

引用:
原帖由 gn02245322 於 2019-7-19 09:37 PM 發表
搞笑,化名是但講幾句,又唔知邊個講乜都得架啦。如果無線都叫偏頗,咁蘋果同商台、港台果啲叫咩?商台成個台全部廣告都係同學生打氣,晴朗、毒檸果啲節目全部一面倒鬧政府,港台頭條新聞更加係表表者、蘋果果啲一句暴徒都冇提過、果哦又唔叫偏頗,你地玩哂啦。 ...
佢地所謂既言論自由就係有佢講,無人講

只要一唔岩聽就話人5毛,瀨共

老老實實我地呢d正常人只想準時開工收工同開糧

不過明既,佢地根本無能力搵到錢,就係想洗牌

我身邊都好多呢d中同,30歲人搵得萬拎蚊,個個覺得自己懷才不遇,應該坐冷氣房不洗做10萬蚊一個月,又唔諗下自己中5 0分之後晚晚機鋪,weekend又要落酒吧溝女,1年要去2次旅行,電話年年追新款

到30歲一事無成就覺得成個世界欠左佢地,其實係高位睇番佢地都覺得好可慘,廢到仲要靠屋企養

香港好在有TVB直播暴徙真面目,不然很多人唔知4次示威4次暴動

引用:
原帖由 ntworks 於 2019-7-19 09:27 PM 發表

真播點剪片?請指教。
只睇81台咪覺得剪了

無線錯左唔幫暴徒美化直接出街更係比人圍啦😂

呢段新聞由01出, 可信程度已低
18:30時段, 暴力畫面新聞不而出街
23:00時段, 小朋友已睡, 可播出街.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]