• 瀏覽: 41,139
  • 回覆: 357
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 johnnywu999 於 2019-7-19 10:16 PM 發表
?
真定假?TVB新聞立場公正???
我睇到好多旁述與畫面相反,
同你所想的相反……我明嘅

引用:
原帖由 山邊忽然世界 於 2019-7-19 09:42 PM 發表
睇直播見真相wo,又係一名化名,搵隻曱甴婆來講都得啦,隻曱甴叫阿美🤣🤣🤣

引用:
原帖由 TGator 於 2019-7-19 09:23 PM 發表

唔講逃犯條例,中國負面新聞敢唔敢報導先
之前武漢遊行有報,再之前化工區爆炸大火都有報,仲報道埋有官員包疪當地化工企業,你唔系唔知卦

無記有無記者個心咁唸真係唔知,但求其作個化名就可以隨意屈就太兒戲

引用:
原帖由 子靈 於 2019-7-19 09:44 PM 發表
黃絲可以話屯門公圍阿伯不是, 佢去上水破壞就係道理, 打爛立法會就係應該, 打警察就講成合理.
暴徒惡行全民共睹

引用:
原帖由 echo1912 於 2019-7-19 09:44 PM 發表

佢地所謂既言論自由就係有佢講,無人講

只要一唔岩聽就話人5毛,瀨共

老老實實我地呢d正常人只想準時開工收工同開糧

不過明既,佢地根本無能力搵到錢,就係想洗牌

我身邊都好多呢d中同,30歲人搵得萬拎蚊,個個覺得自己懷才不遇,應該坐冷氣房不洗做10萬蚊一個月,又唔諗下自己中5 0分之後晚晚機鋪,weekend又要落酒吧溝女,1年要去2次旅行,電話年年追新款

到30歲一事無成就覺得成個世 ...
嘩、你講中曬班暴徒心聲

引用:
原帖由 預言家_諾查丹 於 2019-7-19 10:32 PM 發表
唔駛嘈,毒果日報最中立最持平最客觀最公正最公道。
係…陳健康已證明一切

無線一路比你地咁樣聯手打壓,仲有記者會肯同你地講心聲?
我除左哈哈哈哈哈哈,我唔知打其他咩字好。

唔喜歡無綫,唔喜歡吉仔,唔喜歡被圍地方無冷氣……樣樣都唔喜歡~

咁最後可以去邊度食野,去看什麼電視,去邊度消遣? 因為全世界都得唔到畜牲的歡心……

撐tvb新聞上下一心,佈導最真,最專業!

Tvb 真係中肯wor,  全部影住警察咁同當年64有咩分別, 64 當年都係一樣無記者影住示威者者, 唔知示威者有幾暴力啫

出真名嘛!

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-7-19 09:51 PM 發表
第日警方要直播影片最好和警方合作
到時,不只被社會欣賞,還令市民讚好
電視台拍了很多重要證據,加上當時證據以新聞報導方式,日夜播了很多次
更容易將暴徒繩之於法 ...

CCTVB專呃老人家,因為無後生仔睇

少睇 CCTVB , 智商高一 D

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]