• 瀏覽: 97,729
  • 回覆: 750
  • 追帖: 4
+16
見佢斯斯文文
原來都支持暴力!

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-19 08:47 PM 發表

校長水平低劣!
港大校長一個個比上一個水平差!!
港大世界大學排名跌完又跌!鬼咩,共產黨選校長,校長要聽黨話,跟黨走!!🤒🤒

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-7-19 08:53 PM 發表

港大校長一個個比上一個水平差!!
港大世界大學排名跌完又跌!鬼咩,共產黨選校長,校長要聽黨話,跟黨走!!🤒🤒
反暴力都唔撚得
如果香港俾你地反對派揸骰真係仆得街

係人都睇倒暴力,話唔係果D即係唔係人?

完全明白,原來又係呢啲死基佬

項生好生氣,又要搵條仔去辦公室喇

我贈4隻字比項明生,dllm

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 19-7-2019 20:19 發表
港府修訂《逃犯條例》掀起風波,更多次爆發警民衝突。香港大學張翔早前發聲明譴責衝擊立法會屬「破壞性的行動」,惹起學生不滿。張翔昨晚(18日)於陸佑堂與學生公開會面,惟未有回應會否撤回有關聲明。本港著名旅遊達人項明生今日(19日)於Facebook發表公開信,以港大舊生身份批評張翔的言論。他回覆《香港01》查詢時,形容其言論「不堪入目、無知歪理」,直指張翔毀壞港大的名聲,建議他「主動向深圳大學揮一揮手 ...
唔L滿意 快L D 死

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-19 08:22 PM 發表
港大校長張翔:美國總統也不是一人一票選出 
堂堂大學校長連人地聯邦制國家都唔知 
聯邦政府係政府體制
同選舉制度有直接關係?
請教一下?

引用:
原帖由 smart889 於 2019-7-19 08:45 PM 發表
原來條友支持暴力,咁所謂的警察打人對佢來講係絕對正確
粗獷性行為👬

引用:
原帖由 diuadm9 於 2019-7-19 08:22 PM 發表
港大校長張翔:美國總統也不是一人一票選出 
堂堂大學校長連人地聯邦制國家都唔知 
聯邦制就唔係一人一票啦!間選再間選,將個民主制度撹到不倫不類,永遠只有民主同共和尼兩舊屎俾人民揀,同人大831有乜分別

嘩!張學生証上面個中英文名係咪自已親手寫?我以為我無讀過書D字都算好核凸,原來D大學生仲極品。

又係同性黃屍一名

項明生?果個日本仔?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]