• 瀏覽: 155,280
  • 回覆: 26
  • 追帖: 30
+41
再打巷戰OK!

引用:
原帖由 agogo171 於 2019-7-19 09:18 PM 發表

今次一定要出橡膠子彈
搞革命點都要有人流血犧牲架啦

引用:
原帖由 小齊齊 於 2019-7-19 09:32 PM 發表

我希望佢哋係遊行維持秩序算
完左收工 唔好理d人散唔散
費事吃力不討好
警察撤退
由佢地搞仲好

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-7-19 09:42 PM 發表

我估計沙田一役,雖然好多人責難警方部署,但同時警方果日嘅執法力度亦令部份暴徒打窒咗。
最明顯嘅例子就係當晚班友一知道有港鐵由沙田開出,就雞咁腳走人仲要頂住架車去載更多暴徒。果種驚慌及鳥獸散,隔住個MON都感覺到,佢地當時真係慄架。
...

攻警察
但又驚打爆金主玻璃

引用:
原帖由 nogpa 於 2019-7-19 11:05 PM 發表
1.司長上北京係似係交功課 咁靜既一個月入面查到有咩問題向北京報告並提出解決方案睇下北京接受/ 查出政府內部鬼等等 之前政府公開表示查出幕後黑手
2.由300深圳人去到大埔拆牆 加上警方公開指責毛婆而目標係飯民 明顯係政府對幕後黑手既警告 毛婆的確好有可能係外國勢力的骨幹
3. 習的作風 絕對是企硬 認為北京要做係清除瘀血 董伯伯曾重點批評通識 可見其明白香港教育係未來重點處理地方 ...
300深圳人

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-7-19 11:40 PM 發表

比個贊佢地啦,難度好高架
https://www.youtube.com/watch?v=LRBzioX3PXM&feature=youtu.be

幾驚暴徒走唔到
砸爛金主個場

發碑四問妓者邊個發不停站假新聞

引用:
原帖由 小齊齊 於 2019-7-20 08:53 AM 發表

對呀
警察應該有部署有指引
一係遊完即收隊
一係就諗好d既鎮壓方法
盲衝真係又易受傷又不獲好評
警隊需要一個有智慧的領導人
用正常指引對暴徒
套路老早被CIA睇穿
妓者 + 議員
警察即半廢武功

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-7-20 10:06 AM 發表

香港無"戒嚴"呢樣野,只可以由中央頒布緊急狀態令下,全國法律取代香港法律執行...
到時一定出老解.....
但呢種情況,班金主最唔願意見到,因為一出老解,金主肯定無運行...
依家其中一個金主已經被呢班狼狗咬心口,將個商場變成烏煙瘴氣之地,睇下佢仲收唔收手... ...
有班人卻話阿爺怕西方制裁

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-7-20 10:30 AM 發表

好奇怪,我插佢太不擔當,吃了很多豬,難道...是我要求太高嗎?

警察處處被制肘,用短棍跟記者盾陣,暴徒長矛陣打,上次沙田都差點被打死了,難道真要警察死才認真處理? ...
成日話要「有人死」才能出師有名

根本都岸鳩
擺明前線唔敢攻
即係等前線俾暴徒打死

然後「出師」
出完師又係(據稱)會俾人制裁啊譴責啊云云

垃圾施政
政管管治要變被動, 每星期俾美國帶住

暴徒反美中
警察等送死

引用:
原帖由 a_drew 於 2019-7-20 10:41 AM 發表

仲有裝甲車,音波炮,實彈,水炮同干擾通訊未出。
最差情況係出軍隊
邊會敢出

一哥等11月拍籮友退休
林鄭等警察俾人打死

引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-20 10:55 AM 發表
預計721下午策略

地鐡不停餇鑼灣站灣仔站金鐘站將人群向外移

灣仔銅鑼灣金鐘封路截暴徒物資供應,另設置路障檢查可疑車輌

為避免近距離接觸,第一時間採用布袋彈橡膠子彈制止暴力衝擊

用水炮車破遮陣,警員只作清理路障

大家有建議請分享 ...
封晒所有沿途教會出入口

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-7-20 11:50 AM 發表

香港是唯一沒有美軍或者英軍的國際金融中心。
現在外部勢力有可能有兩個目的,解放軍出的話,制造金融風暴,攻擊港幣,終結香港金融中心地位。第二,制造新的64事件,令歐美團結制裁中國。阻止中國崛起。
所以阿爺還是堅持香港人自己處理。 ...
第二點去到今時今日難d咯

為咗捧個美國繼續做契哥
就去杯葛中國, 倒自己米
呢一招去到2019年
仲有幾多個西方國家願意盲從

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2019-7-20 12:31 PM 發表

只要一次大力打擊,出動多一點人手,就不會有人死,把所有和,理,非,拍一次大頭加身份証特寫,他們就會乖!

帶晒頭盔的預左衝,怕咩監獄無位,大把荒島可建難民營,越南難民都收得晒,怎會解決不了幾百暴徒.

成日政府想玩陰濕野怕負責怕上身. ...
不嬲班高官都係想退休入金主公司做顧問
今次金主搞野
成班友顯得進退失據

https://youtu.be/LRBzioX3PXM

新城市(沙田站)黃絲妓者重溫

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2019-7-20 01:11 PM 發表

侵侵用一兩句回應完個暴動,跟住無晒聲氣啦.....
之前X登籌旗話要登報去英國,中國外交部出聲後,英國佬對呢件事都無晒聲氣......
歐盟果D所謂"制裁"原來只係提議,並無約束力....
西方社會跟本就當香港呢單野係小事...完全唔擺響心入面... ...
冚世界搵到錢理Q得你
冇錢搵你唔制裁佢地都會切脂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]