• 瀏覽: 47,338
  • 回覆: 466
  • 追帖: 5
+15
引用:
原帖由 東南亞 於 2019-7-19 07:12 PM 發表

成立獨立調查委員會才是首要
獨立調查暴徒,睇下有無幕後黑手?😂😂😂😂

引用:
原帖由 廚房粗俗的留言 於 2019-7-19 07:24 PM 發表
佢地唔係要去元朗咩,應該分散咗好多架
佢蝦嗰啲斯文嘅人做叻,
夠L膽去元朗咩,聽到元朗個名都驚啦
轉發

警方開始拿返主動權,証明係好事啦!沉住氣小心應對

參考過去幾次遊行,係和理非結束後,暴徒會制造機會衝入商場或酒店制造恐慌

盡量放大香港混亂比歐美係金融制裁香港,沒收香港人財產。

點解唔去麥理浩徑遊行?成個山你行晒兼不阻正常人,岑岑玩屎忽又可以就地正法

仆街民陣,美名遊行,掩飾暴徒最後搞事。

班曱甴見窿就捐架啦,咩路線都好,到時咪又係唔跟,仲易搵藉口發爛炸

引用:
原帖由 東南亞 於 2019-7-19 19:10 發表
民間人權陣線發起7.21大遊行,今日收到警方不反對通知書,但警方以公共秩序安全為由,嚴格限制遊行隊伍必須設於灣仔盧押道與莊士敦道交界解散,不能以金鐘或中環作終點;且遊行必須於當晚9時結束,有別於過往定於晚上11時59分。警方更企硬只開放軒尼詩道西行3線及兩條電車路,拒絕開放6條行車線。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190719 ...
最緊要係有籌款箱
下次再維院去sogo
早收工早數錢

引用:
原帖由 fake_west 於 2019-7-19 08:23 PM 發表
點解唔去麥理浩徑遊行?成個山你行晒兼不阻正常人,岑岑玩屎忽又可以就地正法
人地想迫中央停止自由行同停供港副食品同食水。

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2019-7-19 07:42 PM 發表
頂你😡,次次遊行完啲暴徒就接力破壞、打警,唔Q批畀你都大條道理呀!重阿之阿佐😡
聽說今次用女人 老人做盾牌,
暴徒會重裝備

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-7-19 07:12 PM 發表
其實23條都係撤回,但要重啟亦隨時可以重啟。根本依家遊行已經唔係針對條例,而係為選舉做勢!
唔係針對選舉,係奪權,要毒啊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]